16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporu çıktı

Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporu çıktı

21 yaşındaki Rojin Kabaiş, 27 Eylül'de Van Gölü kıyısında kaybolmuş, 18 gün sonra cansız bedeni bulunmuştu. Ölüm nedeni için detaylı adli tıp incelemeleri sürerken ön otopsi raporu açıklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van
Haberleri
Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporu çıktı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Van Gölü kıyısında cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'in ölüm sebebi halen araştırılıyor. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi olan Kabaiş, 27 Eylül'de arkadaşlarına göl kenarına gideceğini söyleyip yurttan ayrıldıktan sonra kaybolmuştu.

Rojin Kabaiş

18 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ

18 gün boyunca kayıp olan Kabaiş'in bedeni, kaybolduğu yerden 20 kilometre uzaklıkta, Van'ın Mollakasım Mahallesi sahilinde bulundu. Kabaiş'in cenazesi ailesine teslim edilerek Diyarbakır’da toprağa verildi.

Rojin Kabaiş

ÖN OTOPSİ RAPORU ÇIKTI

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside, vücudunda darp, cebir, kesici ya da ateşli silah izine rastlanmadığı ve kemik kırığı tespit edilmediği belirtildi. Ancak cesedin uzun süre suda kalması nedeniyle vücudunda deformasyonlar oluştuğu belirtildi.

Rojin Kabaiş

KESİN ÖLÜM NEDENİ BEKLENİYOR

Boyun, diz ve kol bölgelerinde renk değişiklikleri görülen Kabaiş'in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için alınan numuneler İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kesin sonuçlar adli tıp incelemeleri tamamlandıktan sonra açıklanacak.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cinayet zanlısı kamyonda uyurken yakalandı

Cinayet zanlısı kamyonda uyurken yakalandı