Türkgün Gündem Sağlık Bakanı Memişoğlu, Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Kalp ameliyatı sonrası yoğun bakımda tedavisi süren Sırrı Süreyya Önder’i hastanede ziyaret eden Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, “Şimdiye kadar çok büyük bir direnç gösterdi. Bu direnç bize ümit veriyor” dedi.

KAYNAK: İHA

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'e tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Bakan Memişoğlu, "Şimdiye kadar gerçekten çok büyük bir direnç gösterdi. Bu direnç bize ümit veriyor" dedi.
 

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılırken, geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakım servisindeki tedavisine devam ediliyor. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu da Önder'i ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ardından basın mensuplarına konuşan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "İlk 112'ye çağrıdan itibaren ben ve Cumhurbaşkanımızın bizzat takip ettiği Türkiyemizin değeri bir insan. Allah şifa versin, yardımcısı olsun. 

“Aramıza katılması için dua bekliyoruz”

Şimdiye kadar gerçekten çok büyük bir direnç gösterdi. Bu direnç bize ümit veriyor. Ekip bütün gücüyle bütün bilgisiyle onun yardımında. Yoğun bakımda uzun süre makinede bağlı mücadele ediyor. Bütün Türkiye'den onun yeniden aramıza katılması için dua bekliyoruz. Bu çok büyük bir ameliyat. Özellikle dua ediyoruz. Onun iyileşip aramıza katılmasını bekliyoruz. Durumda çok büyük bir değişiklik yok. Değişiklik olunca hekim arkadaşlarımız bilgi verir. Ziyaret ettik. Uzaktan baktık. Dua ettik" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Yaşam 14 engelli genç bir günlüğüne asker oldu

14 engelli genç bir günlüğüne asker oldu

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında bir günlüğüne asker olan 14 engelli genç, kamuflaj giyip yemin etti.

KAYNAK: AA

Aileleriyle Kara Hasan Paşa Kışlası'na giden 14 engelli genç, saç tıraşı olup üniformalarını giymelerinin ardından eğitim alanına çıktı.

Gençlere, bölük komutanı ve astsubay tarafından yanaşık düzen eğitimi verildi, asker selamı öğretildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından temsili askerlik uygulaması kapsamında ant içildi.


Ayrıca gençlere, refakatçi askerler ve komutanların yardımıyla Milli Piyade Tüfeği tanıtıldı.

Programın sonunda engelli gençlere terhis belgeleri verildi.

Törene, Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever, askeri personel ve aileler katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *