Türkgün Gündem Samsun'da cinayet hükümlüsü firari yakalandı

Samsun'da cinayet hükümlüsü firari yakalandı

Samsun'un Bafra ilçesinde, cinayetten 17 yıl 6 ay hapis cezası bulunan V.B. yakalanarak cezaevine gönderildi. Emniyet ekipleri, aranan hükümlülerle ilgili çalışma yaparak onu ele geçirdi.

KAYNAK: AA

Samsun'un Bafra ilçesinde, cinayetten 17 yıl 6 ay hüküm giyen kişi yakalanıp cezaevine konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü ve Bafra ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlülerin ya da çeşitli suçlardan arananların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, çalışma sonucu bir çocuğun öldürülmesine ilişkin hakkında 17 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan V.B'yi (31) yakaladı.

Söz konusu hükümlü cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Siyaset MHP'li Eyyup Yıldız, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye "Kâbe-i Muazzama Hatırası” takdim etti

MHP'li Eyyup Yıldız, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye "Kâbe-i Muazzama Hatırası” takdim etti

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız, Hac dönüşü MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Ziyarette, Mekke'den getirilen "Kâbe-i Muazzama Hatırası" hediye edildi.

MUHABİR: Eylül Şahin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız, Hac görevini tamamlamasının ardından, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Eyyup Yıldız, Mekke ve Medine'den getirilen manevi hediyeler arasında en dikkat çeken parça, özel olarak hazırlanan “Kâbe-i Muazzama Hatırası” oldu.

MHP'li Eyyup Yıldız, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye“ Kâbe-i Muazzama Hatırası” takdim etti

MHP'li Yıldız'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"📍 Liderimize Ziyaret | Hac’dan Dönerken Dualarla

Parla İsminin Anlamı ve Kökeni
Parla İsminin Anlamı ve Kökeni
Hac vazifemizin ardından, Mekke ve Medine’den getirdiğimiz dualarla birlikte Liderimiz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi ziyaret ettik.

Kutsal topraklardan milletimizin selamlarını ve gönülden dualarını takdim ederken, Mekke’den özel olarak hazırladığımız “Kâbe-i Muazzama Hatırası” isimli hediyemizi de kendilerine sunduk. Bu anlamlı hediye, tevhidin sembolü olan Kâbe’yi ve ümmetin ortak duasını simgeleyen manevi bir emanet olarak kabul gördü.

📿 Ziyaretimiz, Babalar Günü’ne denk gelmesi vesilesiyle ayrı bir anlam taşıdı. Evlatlarımızla birlikte “Baba Ocağı” olarak gördüğümüz bu kutlu makamda, üzerimizde büyük emeği olan Liderimize sağlık, afiyet ve hayırlı uzun ömürler diledik.

📸 Yıllar önce ailece verdiğimiz bir fotoğraf karesini, bugün aynı yerde ve aynı samimiyetle yeniden yaşadık. Geçen zamana rağmen değişmeyen sadakatimizin ve dava yolculuğumuzun bir nişanesi olarak bu hatırayı ölümsüzleştirdik.

Bu ziyaret, sadece bir nezaket buluşması değil; aynı zamanda vefanın, bağlılığın ve dualarla yoğrulmuş bir gönül köprüsünün ifadesidir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *