Türkgün Gündem Samsun'da kaçakçılık operasyonu: 4 kişi gözaltında

Samsun'da kaçakçılık operasyonu: 4 kişi gözaltında

Samsun'un İlkadım ve Atakum ilçelerinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Ekipler, kaçak tütün, otomatik sigara sarma makinesi ve gümrük kaçağı elektronik ürünler ele geçirdi.

KAYNAK: AA

Samsun'un İlkadım ve Atakum ilçelerinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, kaçakçılıkla mücadele kapsamında İlkadım ve Atakum ilçelerinde belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Adreslerde yapılan aramada, elektrikli otomatik sigara sarma makinesi, 5 bin makaron (filtreli sigara kağıdı), 3 kilogram kaçak tütün, 250 gümrük kaçağı şarj kablosu, 32 gümrük kaçağı cep telefonu ile 6 gümrük kaçağı akıllı saat ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli emniyete götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Şişli'de kaza: Taksi takla attı

Şişli'de kaza: Taksi takla attı

Şişli'de, sürücüsünün kontrolünü kaybederek takla atan taksi kazasında sürücü yaralandı. Olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaralı, çevredekilerin yardımıyla ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı. Mahalleli, kazanın fren arızasından kaynaklandığını söyledi.

KAYNAK: AA

Şişli'de kontrolden çıkarak takla atan taksinin sürücüsü yaralandı.

Eskişehir Mahallesi Lalezar Sokak'ta ilerleyen 34 THP 28 plakalı taksi, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İsmi öğrenilemeyen yaralı sürücü, çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinden Kadir Erdağı, kazaya ilişkin, "Marketten su almış. Daha sonra taksinin bir anda freni patlıyor. Bariyerlerin üzerinden takla atarak buraya düşüyor." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *