28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem 112 Acil Servis helikopter pisti dualarla açıldı

112 Acil Servis helikopter pisti dualarla açıldı

Sarız Belediyesi, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Karayolları Müdürlüğü iş birliği ile yapımı tamamlanan Acil Afet ve 112 Acil Servis helikopter pistinin açılış töreni kurban kesilip dualar edilerek açıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Törende ayrıca ilçe Kaymakamımız İhsan Maslar , Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Kayseri Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili İsmail Özdemir ile Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli , MHP ilçe Başkanımız Hayrullah Kökoğlu, AK Parti ilçe Başkanı Hulusi Kara, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaş yer aldı.


Açılışta ilk olarak konuşan Belediye Başkanı Baki Bayrak " Bugün bir emeğin karşılığı olan bu projenin açılması bizleri oldukça mutlu etmiştir. İnşallah Sarız'ımız için aşkımız daha çok yapılacak işimiz var. Emeği geçen mesai arkadaşlarım başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. " dedi.

Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ise " Helikopter pistinin açılışının Sarız halkına hayırlı olmasını dilerim. Biliyorsunuzki teknolojide ulaşımda ve bilimde önemli değişimler yaşanıyor. Bu değişimleri en hızlı şekilde vatandaşlarımıza ulaştırdığımızda, kamu hizmetlerinden vatandaşlarımız en üst düzeyde faydalanmış olurlar. Burada helikopter pistinin açılmasıyla acil hastalarımızın daha kısa zamanda donanımlı hastanelere ulaştırılması ve gerektiğinde teknolojik imkânların buradaki hastanemize sevki mümkün olacaktır. Bu hizmetlerin gerçekleşmesi için destek veren , emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu hizmetin Sarız'ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.



Konuşmaların ardından Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli " Kayseri'mizin 2020 yılının ilk projesi yeni yapılacak olan Sarız Hastanesi olmuştur ve bu helikopter pisti ile hizmetlerimizi taçlandırdık , yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Koca: Bugünlerde bütün mümkünleri düşünelim

Bakan Koca: Bugünlerde bütün mümkünleri düşünelim