24 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Selçuk Bayraktar'dan mücadele vurgusu: "Son nefesimize kadar devam edecek"

Selçuk Bayraktar'dan mücadele vurgusu: "Son nefesimize kadar devam edecek"

Selçuk Bayraktar TUSAŞ ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Bir kez daha böylesine asil ruhlu milletin ferdi olduğum için gurur duyuyorum. Allah ne kadar nefes verdiyse son nefesimize kadar mücadelemize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Selçuk Bayraktar'dan mücadele vurgusu: "Son nefesimize kadar devam edecek"

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TUSAŞ  ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bayraktar yaptığı açıklamada, "TUSAŞ tesislerinde TUSAŞ genel müdürümüzle birlikte oradaki çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Son nefesimize kadar mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Bayraktar'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

Tam bağımsız ve güçlü Türkiye yolunda çalışan mühendislerimizle, teknik ekiplerimizle hasbihal ettik. Orada gördüğümüz manzara bizi çok etkiledi. Dün yaralanıp bugün aynı azimle işe gelen teknik ekiplerle çalışma fırsatımız oldu.

Yaralı yatağında gazi olmuş teknik personelin azmini, kararlılığını bir defa daha gördük. Bizler için hayatını milli teknoloji hamlesine ve savunma sanayiine vakfetmiş mühendisler için büyük ilham kaynağı oldular.

Milletimize başsağlığı diliyorum. Ülkemizi göklerde bağımsız kılmak için çalışma yürütürken böyle saldırıyla karşı karşıya kaldılar. Ülkemizi göklerde bağımsız kılmaya devam edeceğiz. Bir kez daha böylesine asil ruhlu milletin ferdi olduğum için gurur duyuyorum. Allah ne kadar nefes verdiyse son nefesimize kadar mücadelemize devam edeceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pınar Deniz'den dikkat çeken açıklama: "Kaan daha çok aşeriyor"

Pınar Deniz'den dikkat çeken açıklama: "Kaan daha çok aşeriyor"