20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem 9 ilde daha seyahat yasağı kaldırıldı

9 ilde daha seyahat yasağı kaldırıldı

Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 il için daha seyahat yasağının kaldırıldığını açıkladı. Peki, Seyahat yasağı kaldırılan iller hangileri? Hangi illerde seyahat yasağı devam ediyor? Ayrıntılar TURKGUN.COM’da…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
9 ilde daha seyahat yasağı kaldırıldı

Normalleşme takvimi çerçevesinde geçtiğimiz hafta 7 ile seyahat yasağı kaldırılırken bu hafta 9 il için daha yasaklama sonra erdi. Bu durumda en çok merak edilen konular ise, seyahat yasağının hangi illerde devam edip hangi illerde kaldırıldığı oldu. Haberimizde seyahat yasağı devam eden ve kaldırılan illerin listesini okurlarımız için hazırladık…

SEYAHAT YASAĞI KALDIRILAN İLLER HANGİLERİ?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seyahat yasağı kaldırılan illere dair açıklamada bulundu. Geçtiğimiz hafta 7 ilimizdeki şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sonlandırdıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hafta yaptıkları değerlendirmede 9 şehir için daha şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sona erdirmeyi kararlaştırdıklarını ifade etti. Buna göre,

Diyarbakır, Adana, Trabzon, Mardin, Denizli, Ordu, Kahramanmaraş, Tekirdağ ve Şanlıurfa illerinde seyahat yasağı bulunmuyor.

GENELGE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN YAYINLANDI 

Seyahat yasağının kaldırılmasına dair İçişleri Bakanlığı'ndan genelge yayınlandı. Buna göre;

1- Adana, Denizli, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Mardin, Ordu, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon illerinde şehir seyahat kısıtlamaları 11.05.2020 Pazartesi günü saat 24.00’dan itibaren kaldırıldı.

Bu kapsamda, Valiler tarafından, Adana, Denizli, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Mardin, Ordu, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon illerimizde 03.04.2020 tarihinden itibaren devam eden şehir giriş/çıkış sınırlaması tedbirlerin kaldırılmasına ilişkin ilgili mevzuatı uyarınca gerekli kararlar ivedilikle alınacak.

 7 İLDE DAHA KALDIRILMIŞTI 

Geçtiğimiz hafta Normalleşme takvimi çerçevesinde 7 ilde seyahat yasağı kaldırılmıştı. Seyahat yasağı kaldırılan iller, Antalya, Aydın, Erzurum, Malatya, Hatay, Muğla ve Mersin olarak açıklanmıştı. 

HANGİ İLLERDE SEYAHAT YASAĞI DEVAM EDİYOR?

Seyahat yasağının devam ettiği iller ise şöyle; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Balıkesir, Kayseri, Eskişehir, Van Gaziantep, Kocaeli, Zonguldak, Konya, Sakarya, Samsun ile Manisa.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dağılmayan içli köfte yapmak bu tarif çok kolay

Dağılmayan içli köfte yapmak bu tarif çok kolay