18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Sıcak hava hafta sonu da etkisini sürdürecek

Sıcak hava hafta sonu da etkisini sürdürecek

Ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor ve hafta sonunda da bu sıcaklıkların devam etmesi bekleniyor. Güneşli ve açık bir hava, ülkenin çoğu bölgesinde hakim durumda. Önümüzdeki günlerde de benzer bir hava durumu öngörülüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sıcak hava hafta sonu da etkisini sürdürecek
KAYNAK: TRT Haber

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık dalgası devam ediyor. Yurt genelinde iç ve kuzey kesimler parçalı ve az bulutlu bir hava öngörülüyor, ancak bazı bölgelerde yağış bekleniyor. Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik, Kıyı Ege, Kıyı Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bugün, yarın ise Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağışların olacağını belirtti.

Hafta sonu da batı ve güney bölgelerde yer yer sağanak geçişleri bekleniyor. Çelik, cumartesi günü Kıyı Ege, Akdeniz'in bazı bölgeleri ve güneydoğuda sağanak yağışların olacağını, ancak diğer bölgelerde genel olarak yağış beklentisi olmadığını vurguladı.

İstanbul'da önümüzdeki 4 gün boyunca yağış beklenmiyor. Ankara'da ise cuma günü hafif yağmur öngörülüyor. İzmir'e bakıldığında ise perşembe, cumartesi ve pazar günleri arasında sağanak geçişlerin yaşanacağı belirtiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında gözaltı sayısı 94 oldu

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında gözaltı sayısı 94 oldu