Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.
Ev ve Araçlarda Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi
Polis ekipleri, şüphelilerin ev ve araçlarında gerçekleştirdiği aramalarda önemli miktarda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirdi. Yapılan incelemelerde, 1 kilogram 363 gram sentetik uyuşturucu, 153 gram kokain, 81 uyuşturucu hap, ruhsatsız tabanca, 34 tabanca fişeği, 3 av tüfeği, 5 hassas terazi ve şarj aletiyle birlikte bir el telsizi bulundu.
Tutuklamalar ve Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakma
Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. A.B.B. ve A.E., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer şüpheliler S.Ç. ve Y.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.