Türkgün Gündem Togg'un yeni model için siparişler başlıyor!

Togg'un yeni model için siparişler başlıyor!

TOGG'un T10X modeli için yeni başvuru süreci başlıyor! 20 Ocak'tan itibaren bireysel kullanıcılar için siparişler alınacak.

MUHABİR: Çiğdem Özkan

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un T10X modeli için heyecan verici bir süreç başlıyor. 20 Ocak itibarıyla, tüm bireysel kullanıcılar için sipariş ekranları açılacak, ve bu muazzam aracı edinmek için yeni başvurular alınmaya başlanacak. Yerli otomobil tutkunları için heyecan verici bir fırsat!

Yerli otomobil TOGG'a olan ilgi her geçen gün yükseliyor. 2023'teki çekilişte şansını kullanamayanlar için bugünden itibaren TOGG sahibi olma başvuruları başladı. Ancak bu kez çekiliş yok! İşte detaylar:

BAŞVURU VE SİPARİŞ SÜRECİ

2023 çekilişine katılamayanlar için TOGG'a başvuru ve sipariş alma süreci başladı. Çekilişe katılanların son sipariş günü 19 Ocak olarak belirlendi.

ARTIK ÇEKİLİŞ YOK GENEL SİPARİŞ VAR

Artık çekiliş yapılmayacak! 20 Ocak itibarıyla genel sipariş dönemi başlayacak ve tüm bireysel kullanıcılara sipariş verme imkanı sunulacak.

YENİ MODEL TANITILDI: T10F

TOGG'un yerli ve milli imkanlarla üretilecek yeni modeli T10F tanıtıldı. Elektrikli otomobil, en uzun menzile sahip fastback modeller arasında yer alacak ve 2025 yılında üretim bandından çıkacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Türk Dünyası Türk Dünyası Devlet Bale Okulları Festivali Ankara'da yapıldı

Türk Dünyası Devlet Bale Okulları Festivali Ankara'da yapıldı

Uluslararası Türk Dünyası Devlet Bale Okulları Festivali, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı ev sahipliğinde düzenlendi.

KAYNAK: AA

Hacettepe Üniversitesi'nden (HÜ) yapılan yazılı açıklamaya göre, 28 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında HÜ Ankara Devlet Konservatuvarı ev sahipliğinde, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatının desteğiyle gerçekleştirilen etkinlik, Türk dünyası sanatçılarını bir araya getirdi.

Festivale, Kazakistan'dan Aleksandr Seleznev Almatı Koreografi Okulu, Azerbaycan'dan Bakü Koreografi Akademisi, Kırgızistan'dan Çolponbek Bazarbaev Bişkek Koreografi Okulu ve Özbekistan'dan Özbekistan Devlet Koreografi Akademisi katıldı.

Amaç: Türk Dünyası'nın güçlü sanat birikimini zenginleştirmek

Türk dünyasının bale sanatındaki yetkinliğini gösteren festivalde, Türkiye'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Mersin Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarının ekipleri sahne aldı.

Türk Dünyası'nın güçlü sanat birikimini ortak paylaşımla zenginleştirmeyi amaçlayan etkinliğin gelecek yıllarda daha geniş katılımla sürdürülmesi planlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *