18 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
KAPALI
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Tutuklu amcanın eşi yalanları deşifre etti: "Her şeyi anlat dedim, beni dinlemedi"

Tutuklu amcanın eşi yalanları deşifre etti: "Her şeyi anlat dedim, beni dinlemedi"

Narin Güran'ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, şüphelilerin sorgu esnasındaki ifadeleri dikkat çekiyor. Cezaevinde bulunan amca Salim Güran'ın eşi Melek Güran, eşinin yalanlarını açığa çıkardı. Melek Güran, "Eşimden şüpheleniyorum. Onunla cezaevinde konuşmaya çalıştım ancak beni dinlemedi" şeklinde konuştu. Bu gelişmeyle birlikte, olayın perde arkasındaki sırların aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tutuklu amcanın eşi yalanları deşifre etti: "Her şeyi anlat dedim, beni dinlemedi"
KAYNAK: Sabah

Diyarbakır Bağlar'a bağlı Tavşantepe köyünde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere kenarında bulunan Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili sır perdesi şüphelilerin sorgudaki ifadeleriyle kalkıyor. Cezaevindeki amca Salim Güran'ın eşi Melek Güran, eşinin yalanlarını deşifre etti: "Eşimden şüpheleniyorum. Cezaevine gidip konuşması için ikna etmeye çalıştım."

Sabah'ın haberine göre, dün tekrar gözaltına alınan Melek Güran ifadesinde eşi Salim'i "Kızım ve kayınbiraderimle beraber eşimi cezaevinde ziyarete gittim. Bildiklerini anlatmasını istedim. Salim ile Nevzat hep birlikte gezerdi. Narin'in DNA'sının bulunduğu araç gün boyunca Salim'deydi. Bu nedenle eşimden şüpheleniyorum" sözleriyle suçladı. Salim Güran dün yeniden ifadesinin alınması için adliyeye sevk edildi.

BAZ İSTASYONU KAYITLARI AMCAYI YALANLADI

Soruşturmadaki son gelişmeler üzerine dün cezaevinden Diyarbakır Adliyesi'ne getirilerek yeniden sorgulanan amca Salim Güran'ın ifadesine ulaşıldı.

İtirafçı olan ve küçük kızın cesedini dereye gömdüğünü söyleyen Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleri sorulan Güran, "Olay günü Nevzat'a seslenmedim. 15.00-16.00 saatleri arasında kesinlikle görmedim. Sadece 20.00'den sonra evime doğru ilerlerken kalabalığın içerisinde gördüm. Nevzat'a 'Arif'in kızını öldürdüm' demedim" ifadesini kullandı.

Bunun üzerine HTS analizlerine dikkat çeken savcılar, olay günü 15.21- 15.46 arasında Bahtiyar'la birlikte olduklarını belirtti. Bu durumun itirafçının anlattıklarıyla uyumlu olduğu hatırlatılan Güran, "Baz istasyonu analizleri yanlıştır. Bu hususu kabul etmiyorum" dedi.

Güran, aynı gün saat 18.38'de telefonda görüştüğü Ramazan Atasoy'un "Henüz bende değil. Tamam daha ölmemiş" sözlerini de hatırlamadığını iddia etti. Otomobilinin sağ arka kapısının iç kısmında Narin'e ait DNA profili tespit edilen Güran, kapı ve camların sürekli açık olduğunu, çocukların sürekli araca bindiğini öne sürdü. İfadesinde tüm suçlamaları reddeden Güran, yeniden cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayıt dışı emlakçılıkla mücadelede 'doğrulanmış ilan' dönemi başlıyor

Kayıt dışı emlakçılıkla mücadelede 'doğrulanmış ilan' dönemi başlıyor