07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Ülkü Ocakları'ndan yeni dergi: Kutadgu Bilig

Ülkü Ocakları'ndan yeni dergi: Kutadgu Bilig

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın yeni dergisi "Kutadgu Bilig" zengin içerikleriyle dikkat çekiyor. Türk gençliğine seslenen dergi, tarih, savunma sanayisi, teknoloji ve sanata kadar geniş konularda bilgi sunuyor. Okuyucular, dergiyi vakfın il ve ilçe teşkilatlarından temin edebilirler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, "Kutadgu Bilig" adını verdiği yeni dergisini yayımlamaya başladı. Vakfın Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, derginin geniş bir yelpazede içerikler sunduğunu duyurdu.

Yıldırım, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Kutadgu Bilig dergimizin ilk sayısında, Türk kültüründen tarihe, savunma sanayisinden teknolojiye, edebiyattan sanata kadar geniş bir yelpazede içerikler sizleri bekliyor. Türk gençliğinin sesi olacak dergimiz, düşünce dünyalarına katkı sunacak."

Dergi, Türk gençliğine hitap eden zengin içeriğiyle dikkat çekiyor. Okuyucular, dergiyi Ülkü Ocakları'nın il ve ilçe teşkilatlarından temin edebilecekler.

Kutadgu Bilig Dergisi: Türk Gençliğine Yeni Bir Ses

Kutadgu Bilig dergisi, hem geleneksel Türk kültürünü hem de modern dünyadaki gelişmeleri ele alarak gençlerin düşünce dünyasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eskişehir'de sokak ortasında pompalı tüfekle saldırıya uğradı

Eskişehir'de sokak ortasında pompalı tüfekle saldırıya uğradı