16 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Galeriler Gündem Valerien Ismael 5 futbolcunun üstünü çizdi!

Valerien Ismael 5 futbolcunun üstünü çizdi!

Son dakika haberi... Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerin Ismael, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için erkenden çalışmalara başladı. Fransız teknik adam, sezon sonunda sözleşmesi bitecek birçok oyuncu hakkında kararını verdi.
Valerin Ismael, Beşiktaş'ın başında çıktığı ilk maçta deplasmanda lider Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı ve oynattığı futbolla büyük alkış topladı.
3-4-3 taktik dizilişiyle Trabzonspor karşısına çıkan Fransız teknik direktör, oynattığı tempolu oyunla dikkatleri üzerine çekti.
u003cbu003eVALERİN ISMAEL KARARINI VERDİ!u003c/bu003eTrabzonspor deplasmanında Siyah-beyazlı taraftarları umutlandıran bir futbol oynatan Valerin Ismael, gelecek sezon için de çalışmalarına başladı.
46 yaşındaki çalıştırıcı, Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi sona erecek 15 futbolcu hakkında kararını verdi.
Siyah-beyazlılarda kadro dışı kalan Fabrice N'Sakala, Douglas, Adem Ljajic ve Jeremain Lens'in yanı sıra kiralık gelen Can Bozdoğan, Michy Batshuayi ve Miralem Pjanic sezon sonunda takımdan ayrılacak.
Ancak Beşiktaş, sezon başında Schalke'den 1.8 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Can Bozdoğan'ın bonservisini almak istiyor.
Öte yandan Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Domagoj Vida, Atiba Hutchinson Güven Yalçın, Mehmet Topal ve Cyle Larin'in de sözleşmeleri haziranda sona eriyor.
u003cbu003eVIDA'NIN KALMASINI İSTİYOR!u003c/bu003eNTV Spor'un haberine göre Valerin Ismael, raporunu yönetime sundu. Beşiktaş teknik direktörü, Domagoj Vida'nın takımda kalmasını istiyor. Hırvat stopere yeni sözleşme teklif edilecek.
u003cbu003e5 İSİMLE YOLLAR AYRILIYOR!u003c/bu003eValerien Ismael, Cyle Larin ve Güven Yalçın konusunda çekimser kaldı. Şartların oluşmaması halinde 2 isimle de yollar ayrılacak.
Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve Mehmet Topal, Beşiktaş'a veda ediyor. Fransız çalıştırıcı 3 oyuncu ile de sözleşme yenilenmesini istemedi.
u003cbu003eATIBA KALSIN ABDÜLKERİM GELSİNu003c/bu003eAtiba Hutchinson ile 1 yıl daha sözleşme uzatmaya olumlu yaklaşan Beşiktaş teknik direktörü, Abdülkerim Bardakçı transferine de onay verdi.
u003cbu003eGOLCÜ STOPER!u003c/bu003eFransız çalıştırıcı, Konyaspor'un 27 yaşındaki stoperinin oyun sistemine uyduğunu ve Abdülkerim için şartların zorlanmasını istedi.
Abdülkerim Bardakçı, stoper olmasına rağmen bu sezon Konyaspor formasıyla oynadığı 28 maçta 4 gol attı ve 4 asist kaydetti.
u003cbu003eGÖZTEPE'NİN 2 YILDIZI BEŞİKTAŞ'IN RADARINDAu003c/bu003eAyrıca Beşiktaş'ın gelecek sezon için Göztepe'nin iki oyuncusu Halik Akbunar ve Atınç Nukan ile ilgilendiği belirtildi. İzmir ekibi küme düşme hattında yer alıyor.Kaynak: Sabah
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Bıçaklı kavga var’ diye çağırdılar!

‘Bıçaklı kavga var’ diye çağırdılar!