21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Wondershare UniConverter ile 10.000'den fazla siteden video indirin

Wondershare UniConverter ile 10.000'den fazla siteden video indirin

Videolar bugünlerde hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi ve video ile ilgili siteler ve araçlar da artıyor. Video paylaşım sitelerinin de sayısı hızla artıyor ve bu, çevrimdışı video indirmeyi sağlayan yazılımlara olan talebi daha da artırdı. Bu araçların uzun bir listesi oluşturulabilir, diğerlerinden öne çıkan bir program arıyorsanız Wondershare UniConverter yazılımını deneyebilirsiniz.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Wondershare UniConverter ile 10.000'den fazla siteden video indirin

Masaüstü tabanlı profesyonel yazılım, 10.000'den fazla siteden video indirme de dahil olmak üzere video ile ilgili tüm ihtiyaçlarınız için uygundur. Ek özellikler arasında video dönüştürme, düzenleme, aktarma, DVD’ye yazma bulunur. Yazılım özellikleri hakkında daha fazla bilgiyi buradaki adresten öğrenebilirsiniz: https://youtu.be/h4QPxO7rvLI

10.000'den fazla siteyi destekliyor

Wondershare yazılımı ile video indirme sadece birkaç tık uzaklıktadır. Wondershare video indirmek için 10.000'den fazla siteyi desteklemektedir. Popüler olanlardan bazıları YouTube, Facebook, Vimeo, Lynda, Udemy, Instagram, DailyMotion ve diğerlerdir. Hangi siteyi takip ediyorsanız oradaki videoları, Wondershare ile indirme olasılığınız oldukça yüksektir. Bu nedenle, bir film, müzik videosu, TV dizisi, eğitim videosu veya başka bir video türünü indirmek için, Wondershare'nin çok çeşitli siteleri desteklemesi büyük avantajdır.

Yüksek kaliteli video indirme

Videolar, bu yazılım ile yüksek kalitede indirilir. En sevdiğiniz videolarınızı 4K kalitede, çevrimdışı oynatma, düzenleme ve yazılımı kullanarak diğer gereksinimler için HD kalitesinde elde edebilirsiniz.

Videoları MP3 olarak indirin

En sevdiğiniz ses dosyalarının video formatında sunulması moralinizi bozabilir. Wondershare, videoyu MP3 formatına tek bir tıklamayla indirmenize izin veren harika bir araçtır. Bu özellik, yalnızca bir video dosyasının ses kısmına ihtiyaç duyduğunuzda kullanışlı olur. Büyük boyutlu video dosyalarınızı ses formatına dönüştürerek MP3 olarak kaydedebilirsiniz.

Tek seferde çalma listesini indirin

Çalma listenizdeki şarkıları tek tek indirmek için saatlerce uğraşmanıza gerek yok; Wondershare tüm çalma listesini bir seferde indirmenize izin veriyor. Yazılımı kullanarak, YouTube, Lynda, Dailymotion, Vimeo, Udemy ve diğerleri gibi popüler sitelerdeki oynatma listelerini tek seferde zahmetsizce indirilebilirsiniz.

İstediğiniz formatta indirin

Wondershare kullanarak, çevrimiçi videolarınızı indirmek için çıktı formatı seçebilirsiniz. Yazılım, videolarınızın indirilmesini istediğiniz video, ses veya çıktı formatını önceden seçebileceğiniz bir özelliğe sahiptir. Bu özellik ilk indirmede ve daha sonra dosyalarınızı doğrudan seçilen formatta indirirken dönüştürme zamanından tasarruf etmenizi sağlar. Videoyu MP4, MOV, WebM, M4V ve diğer birçok formatta indirmeyi seçebilirsiniz. Çıktı dosya çözünürlüğünü değiştirme şansınız da bulunur.

İndirilen dosyaları cihazlara aktar

İndirilen video veya ses dosyalarını, yazılımı kullanarak kolayca iPhone, Android akıllı telefona, USB flash disk sürücüye ve diğer birkaç cihaza aktarabilirsiniz. Aygıtı yazılıma bağlamanız yeterlidir, ardından dosyalar hızlı bir şekilde aktarılabilir.

Sadece video indirme değil, Wondershare UniConverter ayrıca masaüstü etkinliklerinin yanı sıra web sitelerinde de kayıt yapılmasına izin verir. Bu nedenle, indirme işlemi desteklenmeyen bir site varsa, videoyu izleyebileceğiniz ve yazılımı kullanarak canlı olarak kaydetmeye başlayabileceğiniz için endişelenmeyin. Ek olarak, program kullanılarak Skype çağrıları ve masaüstü etkinlikleri de kaydedilebilir.

Not: Wondershare UniConverter, yetkili telif haklarına sahip videoların indirilmesine izin verir.

Wondershare UniConverter: Video indirme işleminden çok daha fazlası

Video indirme ve kaydetmeye ek olarak, yazılım başka bir çok kullanışlı özelliği de destekler.

1000 format arasında video dönüştürme

Video dönüştürme söz konusu olduğunda, Wondershare Uniconverter mevcuttaki en iyi yazılımlardan biridir. 1000'den fazla format desteğiyle normal ve sıra dışı ortam dosyalarınızı kolayca ve hızlı bir şekilde dönüştürebilirsiniz. Ayrı biçimlerin yanı sıra, cihazlara özgü dönüştürme de desteklenir. Toplu işleme ve süper hızlı dönüşüm hızı ek avantajları arasındadır.

Video düzenleme

Yazılımın yerleşik video düzenleyicisi oldukça güçlüdür ve dosyalarınızı birkaç şekilde özelleştirmenize ve düzenlemenize olanak sağlar. Aracı kullanarak dosyaları, kırpabilir, döndürebilir, kesebilir ve düzenleyebilirsiniz. Altyazı veya resim filigranı ekleme seçeneği de mevcuttur. Dosyalar birkaç basit adımda kalite kaybı olmadan düzenlenir. Yazılım ayrıca çözünürlük, kalite, kare hızı ve diğerleri gibi dosya parametrelerini düzenlemeyi sağlar.

DVD yazma

Wondershare UniConverter mükemmel bir DVD araç seti olarak da çalışır. Düzenleyebileceğiniz programı kullanarak, DVD'leri zahmetsizce dönüştürebilirsiniz. Neredeyse tüm popüler formatlardaki videolar bir DVD'ye, Blu-ray diske, ISO dosyasına veya DVD klasörüne yazdırılabilir. Farklı temalara sahip DVD menü şablonlarını kullanmak için ücretsiz çeşitleri vardır. Diske şık bir arka plan görüntüsü veya müzik dosyası ekleyebilirsiniz. Bu yüzden sevdiklerinizi etkilemek için özelleştirilmiş DVD'ler oluşturmak artık Wondershare ile oldukça basittir.

Diğer özellikler

Yazılımın desteklediği diğer özelliklerden bazıları yüksek kalitede resim dönüştürme, GIF yapımı, TV yayıncılığı, video meta verilerini düzeltme, video sıkıştırma, CD kopyalamadır.

Wondershare yazılımı, https://videoconverter.wondershare.com adresinden ücretsiz olarak indirilebilir. Bir kere indirildikten sonra, sınırlamalarla birlikte gelen yazılımın ücretsiz deneme sürümünü kullanabilirsiniz. Deneme süresi boyunca, özellik gereksinimlerinize uygun görünüyorsa, ücretli abonelik seçeneğine geçiş yapabilirsiniz. Gereksinimlerinize bağlı olarak seçebileceğiniz aylık ve ömür boyu abonelik planları mevcuttur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ceren Özdemir'in katil zanlısından kan donduran ifadeler

Ceren Özdemir'in katil zanlısından kan donduran ifadeler