Türkgün Gündem Yalova'da düzenlenen operasyonda toplam 1500 litre etil alkol ele geçirildi

Yalova'da düzenlenen operasyonda toplam 1500 litre etil alkol ele geçirildi

Yalova'da düzenlenen operasyonda, 1500 litre yasal olmayan etil alkol ele geçirildi. Üç şüpheli gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA-AA

Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde yürüttükleri denetim çalışmaları kapsamında dikkat çeken bir operasyona imza attı. Şüpheli görülen iki kamyonet, ekipler tarafından durdurularak detaylı şekilde incelendi.

1500 Litre Etil Alkol Yakalandı

Yapılan kontroller sonucunda, araçların kasasında toplam 1500 litre etil alkol ele geçirildi. Yasal olmayan yollarla taşındığı tespit edilen alkolün piyasaya sürülmek üzere olduğu değerlendirildi. Bu gelişmeyle birlikte, kaçak ürün ticaretine yönelik denetimlerin ne denli önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Gözaltına Alınan Üç Şüphelinin Sorgusu Sürüyor

Operasyon kapsamında K.Ç., A.C. ve Ö.A. isimli üç zanlı gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü’nden Kararlılık Mesajı

Yalova Emniyeti, benzer suçların önüne geçebilmek adına denetimlerin artarak süreceğini ve özellikle kaçakçılık operasyonu çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini vurguladı. Halk sağlığını tehdit eden ürünlerin piyasaya sürülmesine izin verilmeyeceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *