Türkgün Gündem Yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var

Yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var

Yalova-Bursa karayolunda bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

KAYNAK: İHA

Alınan bilgiye göre, saat 13.30 sularında Yalova'dan Bursa yönüne giden yolcu otobüsü Süpürgelik mevkisinde yolun sağına yan yattı. Kaza sonrası çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Bölgeye Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı kaza kırım ekipleri, 112 ekipleri, jandarma ve bölge trafik ekibi sevk edildi.
Yaralılar ilk müdahale sonrası hastanelere kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Futbol Formula 1'de gözler Monako Grand Prix’sine çevrildi

Formula 1'de gözler Monako Grand Prix’sine çevrildi

2025 Formula 1 Dünya Şampiyonası, sezonun 8. yarışı olan Monako Grand Prix'siyle devam edecek. McLaren pilotu Oscar Piastri liderliğini sürdürürken, yarış 25 Mayıs Pazar günü TSİ 16.00'da başlayacak.

MUHABİR: Ali Öncü

2025 Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda heyecan, sezonun sekizinci yarışı olan Monako Grand Prix’siyle sürecek. Motor sporlarının en prestijli etaplarından biri olan yarış, 78 tur üzerinden Monte Carlo’daki 3,3 kilometrelik Circuit de Monaco Pisti'nde düzenlenecek.

Sıralama turları 24 Mayıs Cumartesi TSİ 17.00’de, yarış ise 25 Mayıs Pazar günü TSİ 16.00’da başlayacak.

Geride kalan 7 yarışta McLaren pilotu Oscar Piastri dört, takım arkadaşı Lando Norris bir ve Red Bull’dan Max Verstappen iki galibiyet aldı.

Monako GP öncesi sıralamalar şöyle:

Pilotlar:

  1. Oscar Piastri (Avustralya): 146 puan
  2. Lando Norris (Büyük Britanya): 133
  3. Max Verstappen (Hollanda): 124
  4. George Russell (Büyük Britanya): 99
  5. Charles Leclerc (Monako): 61

Takımlar:

  1. McLaren: 279
  2. Mercedes: 147
  3. Red Bull: 131
  4. Ferrari: 114
  5. Williams: 51

Pilotlar, dar virajları ve sıfıra yakın hata toleransı ile bilinen Monako sokaklarında hem reflekslerini hem stratejilerini sınayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *