YSK Başkanı Ahmet Yener, oy sayımı sürerken YSK önünde açıklamada bulundu. Yener, YSK'nın veri girişinde herhangi bir aksama ya da gecikme söz konusu olmadığını belirterek, "Verilerimiz anlık olarak siyasi partilerimizle de paylaşılmaktadır. Bilindiği gibi cumhurbaşkanı adayı sayısı 4, 24 tane de siyasi partimiz seçimlere katılmaktadır. Sandık alanlarından gelen Seçim Sonuçları ilçe Seçim kurullarına, ilçe seçim kurullarından da il seçim kurullarına intikali oluyor ve bu şekilde de sisteme girişi söz konusu olmaktadır. Şu an itibarı ile yurt içinde yüzde 47.08, yurt dışında ise 12.60 oy girişi gerçekleşmiştir. Gecikme durumunda da nasıl bir yol izleneceği hem kanunda hem de seçim takviminde işlenmiştir" dedi.
Emine Erdoğan'dan İslam Sanatları Fuarı paylaşımı
Emine Erdoğan, Uluslararası İslam Sanatları Fuarı'nın açılışında yaptığı paylaşımda, fuarın ülkeye hayırlı olmasını dileyerek İslam sanatlarının manevi derinliğine ve geleneksel sanatsal mirasa vurgu yaptı. Gelecek nesillere bu değerleri aktarmayı umut etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, açılışını yaptığı Uluslararası İslam Sanatları Fuarı'na ilişkin paylaşımda bulundu.
Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
“Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlediği Uluslararası İslam Sanatları Fuarı'nın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İslam sanatları, güzelliği sadece görmek değil, hissetmek, Yaradan'ı hatırlamak, O'na yaklaşmak için bir yoldur. Bir çinide sabır, bir hat eserinde teslimiyet, bir ebruda huşu gizlidir. Geleneksel sanatlarımız, bu toprakların hikmetle yoğrulmuş sesi, gönül gözüyle yazılmış mektubudur. Hep birlikte bu kadim mirası korumayı, yeni nesillere umutla aktarmayı temenni ediyorum. Fuarın hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlediği Uluslararası İslam Sanatları Fuarı’nın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.
İslam sanatları, güzelliği sadece görmek değil, hissetmek; Yaradan’ı hatırlamak, O’na yaklaşmak için bir yoldur.
Bir çinide sabır, bir hat… pic.twitter.com/5As4e0iomu— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) May 7, 2025