Türkgün Gündem Yunusemre'de kaçak kazı yapan iki şahıs suçüstü yakalandı

Yunusemre'de kaçak kazı yapan iki şahıs suçüstü yakalandı

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde kaçak kazı yapan iki şüpheli şahıs jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

KAYNAK: İHA

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Yaylaköy Mahallesinde alınan ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri tarafından, şüpheli G.K. (45/E) ve M.Y.A. (46/E) kaçak kazı yaptıkları esnada suçüstü yakalandı.

Olayda kullanılan 1 adet dedektör, sözde alan tarama metalleri ile kazıda kullanılan diğer alet ve edavata el konuldu.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatı ile adli tahkikata başlandığı bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Düzce'de vatandaşlar sahillere akın etti

Düzce'de vatandaşlar sahillere akın etti

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 25 dereceye yaklaşan hava sıcaklığı, ziyaretçilerin plajda yoğunluk oluşturarak denize girmesine ve güneşlenmesine neden oldu. Aileler park ve kafelerde de vakit geçirerek sahil keyfini artırdı.

KAYNAK: AA

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde sıcak havada serinlemek isteyenler denize girdi.

İki metropol şehir Ankara ve İstanbul'un ortasında bulunan, 38 kilometrelik sahil şeridine sahip Akçakoca, hafta sonu çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçileri ağırlıyor.

İlçede 25 dereceye yaklaşan hava sıcaklığı nedeniyle sahil şeridinde yoğunluk yaşandı.

Sahile gelenler denize girerek serinledi, güneşlendi. Bazı vatandaşlar ise park, çay bahçeleri ve kafelerde aileleriyle vakit geçirdi, sahil bandında yürüyüş yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *