16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Güzellik Estetikte sahte ürün tehlikesi

Estetikte sahte ürün tehlikesi

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Emre Kıymık, sahte estetik ürünlerin hayati tehlikelerine dikkat çekti. Sahte botoks ve dolgu ürünlerinin ölümcül sonuçlar doğurabileceğini belirterek vatandaşları uyardı. Kıymık, ürünlerin orijinalliğini sorgulamalarını ve güvenilir uzmanlardan yardım almalarını önerdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Estetikte sahte ürün tehlikesi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Son zamanlarda sahte ürünlerle gerçekleştirilen estetik işlemlerin tehlikelerine dikkat çeken Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Emre Kıymık, sahte botoks ve dolgu uygulamalarının ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini vurguladı.

Dr. Emre Kıymık, sahte ürünlerin kullanılmasının geçici körlük, yutma güçlüğü gibi ciddi komplikasyonlara neden olabileceğini belirtti. Özellikle sahte dolgu ürünlerinin dudak, burun, gözaltı gibi bölgelerde hayati tehlikelere yol açabileceğini ifade etti.

Dr. Emre Kıymık, sahte ürün kullanımının halk sağlığı açısından ciddi bir problem oluşturduğuna dikkat çekerek, bu tür uygulamalardan kaçınılması gerektiğini vurguladı. Sahte botoks uygulamalarının ölümle sonuçlanabilecek ciddi komplikasyonlara yol açabileceğini belirtti.

Orijinalliği Sorgulayın

Dr. Emre Kıymık, vatandaşları ürün orijinalliğini sorgulamaları konusunda uyardı. Ürünlerin kare kodlarını kontrol etmeleri gerektiğini belirterek, sahte ürünlerin ekonomik cazibesine kapılmamaları gerektiğini ifade etti. Sahte ürünlerin doku ölümlerine yol açabileceğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Geleneksel Türk gelinlikleri Belgrad'daki defilede tanıtıldı

Geleneksel Türk gelinlikleri Belgrad'daki defilede tanıtıldı