18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün İlanlar İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alacak

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alacak

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alacak

ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 12.06.2018 tarih ve 30449 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliği Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin” ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolarına Öğretim Üyeleri alınacaktır.

ilan şu şekilde;

İstanbul Okan Üniversitesi Rektörlüğünden

  

Üniversitemizin mevcut ve açılması planlanan bölümlerinin 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 12.06.2018 tarih ve 30449 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyeliği Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin” ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolarına Öğretim Üyeleri alınacaktır.

Profesör kadrosuna başvuracak adayların; başvuru dilekçesi, YÖK formatlı özgeçmişi, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlilik Belgesi ve Doçentlik Belgesi ile birlikte Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve varsa yabancı dil başarı belgesi ile Çalışma/Emeklilik Belgesini içeren başvuru dosyalarına ek olarak, özgeçmiş ve eserlerini içeren 6 (altı) adet dijital ortamda hazırlanmış dosyayı’yı Rektörlük İnsan Kaynakları Müdürlüğüne iletmeleri gerekmektedir.

Doçent / Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların; başvuru dilekçesi, YÖK formatlı özgeçmişi, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Belgesi, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlilik Belgesi ve Doçentlik Belgesi (Doçentler için) ile birlikte Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve yabancı dil başarı belgesi ile Çalışma/Emeklilik Belgesini içeren başvuru dosyalarına ek olarak, özgeçmiş ve eserlerini içeren 4 (dört) adet dijital ortamda hazırlanmış dosya’yı Doçentlerin, Rektörlük İnsan Kaynakları Müdürlüğüne; Doktor Öğretim Üyelerinin, ilgili Dekanlık veya Müdürlüklere iletmeleri gerekmektedir.

İngilizce Eğitim veren bölümler için başvuru evraklarına ek olarak Yabancı Dil yeterliliğini gösterir belge (YDS/KPDS/ÜDS/YÖKDİL) İngilizce sınavından veya eşdeğerliği YÖK tarafından kabul edilen bir sınavdan en az 85 puan alınması) sunulması gerekmektedir

Adayların İstanbul Okan Üniversitesi Akademik Personel Yönergesindeki atama şartlarını sağlamaları gerekmektedir. (https://www.okan.edu.tr/sayfa/yonergeler/)
Adayların ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde, şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan başvurular geçerli kabul edilmeyecektir.

Adres: İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, 34959 Akfırat – Tuzla / İSTANBUL

İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023 – 08.03.2023
 

FAKÜLTE/ YÜKSEKOKUL BÖLÜM/ PROG./ ANABİLİM DALI UNVAN KADRO ÖZEL ŞARTLAR
MÜHENDİSLİK VE DOĞĂ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İnşaat Mühendisliği DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 İnşaat Mühendisliği Yapı Malzemeleri alanında doktora yapmış olmak. En az üç yıl üniversitelerde eğitim tecrübesine sahip olmak.
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK
YÜKSEKOKULU
İlk ve Acil Yardım DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 Hemşirelik Lisans, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanında yüksek lisans mezunu olup, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanında doktora yapmış olmak. En az 5 yıl klinik deneyimi olup, en az 5 yıl İlk ve Acil Yardım Programında ders vermiş olmak.
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK
YÜKSEKOKULU
İlk ve Acil Yardım DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 Hemşirelik Lisans, Hastane ve Sağlık Kuruluşlarında Yönetim alanında yüksek lisans mezunu olup, Sağlık Yönetimi alanında doktora yapmış olmak. En az 5 yıl klinik deneyimi olup, en az 5 yıl İlk ve Acil Yardım Programında ders vermiş olmak. İlk Yardım Eğitici Eğitmeni Yetki Belgesi ve İlk Yardım Eğitmeni Yetki Belgesine sahip olmak.
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK
YÜKSEKOKULU
Tıbbi Labaratuvar Teknikleri DR. ÖĞR. ÜYESİ 1 Biyoloji lisans, Moleküler Biyoloji yüksek lisans mezunu olup, Kanser Genetiği Doktora Programında doktora yapmış olmak. Temel Moleküler Biyoloji Yöntemleri, Sitogenetik, Strip Assay Ters Hibrdizasyon, Flow sitometri, Uygulamalı Moleküler Hematoloji ve Kanser Araştırmaları konusunda belgelendirmek koşuluyla eğitim almış olmak. Klinik ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programında en az 5 yıl ders vermiş olmak.
TIP FAKÜLTESİ Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları PROF. DR. 1

Neonatoloji alanında Doçent veya Profesör olmak

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alıyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alıyor