05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

PKK’lının zafer işaretiyle Bozkurt işaretini eşitleyen şaşkın!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
PKK’lının zafer işaretiyle Bozkurt işaretini eşitleyen şaşkın!

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM ile ilişkisini kesintisiz sürdüren Özgür Özel’e, Merih Demiral’ın Avusturya maçının zaferiyle milli gurur ve sevincini Bozkurt işareti yaparak kutlaması sorulmuş, o da “Ne şiş yansın, ne kebap” hesabı yine PKK’lı birine sahiplenerek şu cevabı vermiş:

“UEFA'nın harekete geçmesini doğru bulmuyoruz. Ama bu tartışmayı Türkiye'de büyütmek, köpürtmek başta milli takıma zarar verir.
Bundan birkaç yıl önce başka bir futbolcu zafer işareti yapınca, bugün bu işareti savunanlar tarafından linç edilmişti.
Onları kendilerini sorgulamaya davet etmek gerekir.”

Sanırsın zafer işareti yapan Atatürkçü ve büyük vatansever birisi ve böyle birine tepki gösterilmiş… Savunduğu kişi düpedüz PKK’lı olan Deniz Naki isimli eski futbolcudur. PKK paçavraları ve teröristbaşı Öcalan’ın posterleri altında birçok fotoğrafı olan Deniz Naki’yi savunmak Özgür Özel gibilerin acınacak bir misyonu oldu. Özgür Özel’in PKK’lıları savunma ayıbı sadece Deniz Naki isimli vatan hainiyle sınırlı değil elbette. Selam gönderdikleri, elini öptükleri, konuk olarak ağırladıkları, ödül verdikleri, ittifak yaptıkları, yayın organlarına çıktıkları şeklinde uzar gider…

“Merih Demiral tarihi, kültürel değeri olan milli sembolümüz Bozkurt işaretini yaptı. Atatürk’ün yabancılar nazarında sıfatı da Bozkurt idi” demek yerine, yanına PKK’lı Deniz Naki’yi de sıkıştırarak dostlarıyla gönül bağını korumaya çalışmıştır.

Şimdi, PKK ve teröristbaşı Öcalan’ın paçavralarının dalgalandığı mitinglerde, PKK kamplarında pozları olan PKK’lı Deniz Naki’nin bir maçta yaptığı zafer işaretiyle, Türklük aşkıyla yanarak A Milli takımımızın zaferini Bozkurt işareti yaparak kutlayan Merih Demiral’ı bir mi tutuyorsun Özgür Özel?

Aslında bir tutmuyorsun, gönlün direkt PKK’lı olan Deniz Naki’de ama çok da tepki çekmemek için böyle yorum yapıyorsun.

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM ile düşüp kalkan Özgür Özel’den ne bekliyoruz ki?

Zaten öyle bir beklentimiz olsaydı, başında bulunduğu CHP’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Bozkurt sembolüne tarihte nasıl çıktığını bilerek ağzı dolu dolu örnekler vererek konuşurdu.

Fransız Le Mois dergisinin 1933 yılına ait bir sayısında Atatürk için “Mustafa Kemal: Bozkurt. O’na bozkurt diyorlar. çünkü bozkurt, vakti ile Asya steplerine uzanan ırkın sembolüdür.” şeklinde tarifte bulunduğunu , Harold Courtenay Armstrong’un 1932 yılında kaleme aldığı kitabın isminin “Bozkurt” olduğunu ifade edebilirdi.

Özgür Özel, hiçbir şey bilmiyorsa Prof. Dr. Barış Doster’in Tv100’de yaptığı gibi Nazım Hikmet’in “Kuvayı Milliyeden” şu şiiri okur ve sonunu “Ne Mutlu Türk’üm diyene” diye de bitirebilirdi:

“Sarışın bir kurda benziyordu.
Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı.
Yürüdü uçurumun basına kadar,
eğildi, durdu.
Bıraksalar
İnce, uzun bacakları üstünde yaylanarak
ve karanlıkta akan bir yıldız gibi kayarak
Kocatepe'den Afyon ovasına atlayacaktı.”

Fakat görüldüğü gibi tüm PKK’lılar, FETÖ’cüler, DHKP-C’liler, CHP’nin büyük bir bölümü ve bunların kuyrukları Merih Demiral’ın “Bozkurt”işareti yapmasından sonra ışık görmüş yarasaya döndüler. Keza Avrupa ülkeleri… Adeta kin ve nefret kusuyorlar. Özgür Özel’in safı bunlar olduğu için Atatürk’ün çizgisinde milli sembolümüz Bozkurt yapan Merih Demiral’a başlı başına sahip çıkamamış, yanına PKK’lı Deniz Naki’leri eklemiştir.

Özgür Özel ve benzerlerinin öğrenmesinde fayda vardır.

Bozkurt, Türk milletinin asırlardır kullandığı bağımsızlık sembolüdür. Nasıl ki ABD - Beyaz Başlı Kartal, Fransa – Horoz, İngiltere – Aslan, Rusya – Bozayı, Kanada – Kunduz, İspanya – Boğa, İskoçya - Tek Boynuzlu At, İsveç – Sığın ve diğer birçok millet çeşitli semboller kullanıyorsa Türk milleti de kendine Bozkurt sembolünü bağımsızlığının bir işareti olarak görmüştür. Dünyanın neresine giderseniz gidin Türk olan her yerde Bozkurt işareti yapanı bulur ve görürsünüz.

Bozkurt işaretine ırkçılık demek soysuzluğun, faşistlik demek ahmaklığın göstergesidir. Bozkurt bir bağımsızlık sembolü olarak kullanılmaktadır. Türk milletinin bağımsızlığını korumak, vatan topraklarında yaşayan etnik kökeni ne olursa olsun herkesin görevi olmalıdır. Zaten, Bozkurt işaretine Türk milletinin mensubu olan, milli şuuru sahibi herkes sahip çıkmaktadır. Bozkurt işareti yapan Kürt, Çerkez, Laz kökenli vatandaşlarımız yok mu?

Türk tarihini bilen Bozkurt sembolünü de bilir. Bozkurt işaretinden rahatsız olanlar katıksız Türk düşmanıdır. Bu tartışmayla beraber, Türk düşmanları da kendini böylelikle açık etti!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *