08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Kültür Sanat Erdemli'de 1. Çocuk Tiyatroları Festivali Başlıyor

Erdemli'de 1. Çocuk Tiyatroları Festivali Başlıyor

Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, ilçede düzenlenecek olan "1. Erdemli Çocuk Tiyatroları Festivali"ni duyurdu. Festival, çocukları Erdemli Kültür Merkezi'nde birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturacak. Etkinlik, çocuklara tiyatroyu sevdirmeyi ve kültürel etkinliklerle buluşturmayı amaçlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdemli'de 1. Çocuk Tiyatroları Festivali Başlıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, ilçede çocuklar için özel bir etkinlik olan "1. Erdemli Çocuk Tiyatroları Festivali"nin başlayacağını müjdeledi. Festival, birbirinden güzel çocuk tiyatro oyunlarını Erdemli Kültür Merkezi'nde çocuklarla buluşturacak.

Başkan Kara, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Küçük Hanımlar, Küçük Beyler, 1. Erdemli Çocuk Tiyatroları Festivali Başlıyor. Birbirinden güzel oyunlar Erdemli Kültür Merkezi'nde sizlerle buluşuyor."

Festival Programı:

Tarih: 11-12-13 Ekim 2024
Yer: Erdemli Kültür Merkezi

Erdemli Çocuk Tiyatroları Festivali, ilçedeki çocuklara tiyatroyu sevdirmek ve kültürel etkinliklerle buluşturmak amacıyla gerçekleştiriliyor. Festivalde yer alan oyunlar, çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Bakü’de şehitlikleri ziyaret etti

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Bakü’de şehitlikleri ziyaret etti