03 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Kültür Sanat Kırklareli Belediyesi'nden gençlere ücretsiz sinema bileti

Kırklareli Belediyesi'nden gençlere ücretsiz sinema bileti

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, gençlere yönelik ücretsiz sinema bileti kampanyasını duyurdu. 2024 Ekim ayında 14-23 yaş arası gençler, Kültür Müdürlüğü'ne başvurarak bilet alabilecekler. Liseler ve üniversiteler de toplu gösterimler için katılım sağlayabilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kırklareli Belediyesi'nden gençlere ücretsiz sinema bileti
KAYNAK: Haber Merkezi

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, gençlere yönelik ücretsiz sinema bileti kampanyasını duyurdu. 2024 yılı Ekim ayı boyunca, 14-23 yaş arası gençler, Kırklareli Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne kimlikleriyle başvurarak ücretsiz sinema biletlerini temin edebilecekler.

Belediyenin gençlere sunduğu bu fırsat, bireysel katılımın yanı sıra toplu gösterimler için de imkan tanıyor. Liseler ve üniversite kulüpleri, yeterli katılım sağlandığı takdirde, 100-120 kişilik toplu sinema gösterimlerinden faydalanabilecekler. Toplu gösterimler hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, Kırklareli Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne başvurarak ayrıntılara ulaşabilirler.

Başkan Bulut, gençlerin kültürel faaliyetlere daha fazla katılım sağlamalarını teşvik etmek amacıyla bu kampanyayı başlattıklarını belirtti ve tüm gençleri bu fırsattan yararlanmaya davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Trakya'da çiftçilere verdiği sözü tuttu

MHP Trakya'da çiftçilere verdiği sözü tuttu