16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Kültür Sanat Terrifier 3, Palyaço Art ile korku filmi tutkunlarını etkisi altına alıyor

Terrifier 3, Palyaço Art ile korku filmi tutkunlarını etkisi altına alıyor

Korku filmleri severlerin merakla beklediği Terrifier 3, rekorlar kırarak dikkat çekiyor. Palyaço Art'ın başrolde olduğu film, ABD'de büyük başarı elde etti. Düşük bütçeye rağmen yüksek hasılat elde eden yapım, izleyiciler arasında büyük ilgi görüyor. Slasher türündeki film, sinemalarda büyük ses getirecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Terrifier 3, Palyaço Art ile korku filmi tutkunlarını etkisi altına alıyor

Korku filmi severlerin heyecanla beklediği Terrifier 3, sinemalarda vizyona girmeden önce bir dizi rekor kırarak dikkatleri üzerine çekti. Filmin başrolünde yer alan palyaço Art, izleyicilerle bir kez daha buluşacak. Terrifier, seyircileri etkileyici sahneleriyle sarsmaya devam ediyor.

Terrifier 3, ABD'de gösterime girmeden önce olumlu eleştiriler alarak Rotten Tomatoes'da 87 puan elde etti. David Howard Thornton'ın canlandırdığı Palyaço Art karakterinin yanı sıra, Samantha Scaffidi, Chris Jericho ve Margaret Anne Florence gibi oyuncular da filmdeki performanslarıyla kariyerlerinin en iyi performansını sergiledi.

İLGİNÇ BİR PRÖMİYER

Filmin dağıtımcısı Signature Entertainment, Birleşik Krallık prömiyeri öncesinde ilginç bir açıklama yaparak dikkat çekti. Cineverse'ün sadece 5 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen film için yaptığı pazarlama harcamasının sadece 1 milyon doları geçmedi. Prömiyer sırasında 11 kişinin salonu terk ettiği ve bir kişinin ise mide bulantısı yaşadığı belirtildi.

AZ BÜTÇEYLE YÜKSEK HASILAT

Terrifier 3, sadece 250 bin dolarlık bir bütçeyle çekilmesine rağmen ABD'de gösterime girdiğinde 11 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Damien Leone'nin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği film, Noel arifesinde kasabada dehşet saçan Palyaço Art'ın hikayesini anlatıyor.

Slasher türündeki Terrifier 3, izleyiciler arasında büyük ilgi uyandırarak sinema biletlerinin şimdiden tükenmesine yol açtı. Film, ABD'de bu hafta sonu 2,300 salonda seyirciyle buluşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Macron, İsrail'e silah ambargosu çağrısını yineledi

Macron, İsrail'e silah ambargosu çağrısını yineledi