28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Angelina Jolie’nin yeni imajı, Maria’nın prömiyerinde kırmızı halıyı salladı

Angelina Jolie’nin yeni imajı, Maria’nın prömiyerinde kırmızı halıyı salladı

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in başrollerini paylaştığı Maria filmi, Los Angeles'taki AFI Festivali'nde prömiyer yaptı. Jolie'nin kıvırcık saç modeliyle dikkat çektiği film, Oscar yarışının güçlü adayları arasında yer alıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Angelina Jolie’nin yeni imajı, Maria’nın prömiyerinde kırmızı halıyı salladı

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer’i bir araya getiren Maria filminin merakla beklenen prömiyeri, Los Angeles’taki AFI Festivali'nde gerçekleşti. Oscar yarışının güçlü adayları arasında gösterilen bu yapım, şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor.

49 yaşındaki Jolie, prömiyerde kırmızı halıda adeta göz kamaştırdı. Yıldız oyuncu, Maria Callas’ı canlandırdığı Pablo Larraín imzalı filmde, kıvırcık saç modeliyle de büyük beğeni topladı.

HAYRANLARINDAN TAM NOT ALDI

Yıllardır dalgalı saçlarıyla tanınan Jolie, uzun bir aradan sonra ilk kez kıvırcık saç modeliyle etkinlikte boy gösterdi. Kırmızı rujuyla tamamladığı yeni görünümü, sosyal medyada da hayranlarından tam not aldı.

"MARIA" FİLMİ HAKKINDA

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie’yi bir araya getiren Maria, yılın en çok merak edilen filmlerinden biri. Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas’ın hayatını konu alan filmde, Jolie Callas’ı, Bilginer ise Yunan armatör Aristotle Onassis’i canlandırıyor.

Filmden Yeni Kareler Yayınlandı

11 Aralık’ta dijital bir platformda izleyiciyle buluşmaya hazırlanan filmden yeni kareler de yayınlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef Türkiye'de gerilim dolu anlar! Eleme potasında sürpriz isim

MasterChef Türkiye'de gerilim dolu anlar! Eleme potasında sürpriz isim