20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin AROG nerede çekildi? AROG filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

AROG nerede çekildi? AROG filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Komedyen Cem Yılmaz'ın en çok izlenen filmlerinden biri olan AROG filmi bugün sinemaseverlerle buluşuyor. İzleyenleri ilgili detaylar merak ediliyor. Bu yapımla ilgili araştırma yapanlar, AROG nerede çekildi? AROG filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? sorularına yanıt arıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AROG nerede çekildi? AROG filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı ikinci film olan AROG yeniden seyircisiyle buluşacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken AROG filminin oyuncuları ve nerede çekildiği en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. AROG filmi, GORA'nın devam filmidir.

AROG FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

İzleyenleri eğlendiren AROG filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: 

Cem Yılmaz,
Özge Özberk,
Ozan Güven,
Zafer Algöz,
Hasan Kaçan
Nil Karaibrahimgil

AROG FİLMİ KONUSU NEDİR?

Halı satıcısı Arif, kahramanlıklarıyla G.O.R.A. gezegeninde yalnızca dost edinmekle kalmaz, bol bol düşman da edinir. Yaptıkları yüzünden düşmanlarının gazabını hissetme zamanı gelmiştir. Komutan Logar, Arif’i bir zaman makinesiyle 1 milyon yıl geriye, taş devrine ışınlar.

Burada Arif, kendine olan sonsuz güveni sayesinde halkın arasına karışır. Elbette mağara adamları için bu karşılaşmanın etkisi büyük olur ve yaşamlarında açık büfe, fıskiye gibi yeniliklerle medeniyetle biraz erken tanışırlar.

Arif, taş devrinde çabuk arkadaş edinse de tek isteği bir an önce şimdiki zamana, hamile karısı Ceku’nun yanına dönmektir. Bunun için bir zaman makinası yapmak üzere baş döndürücü hızda bir teknolojik ilerlemeden başka bir seçeneği yoktur. Artık tek amacı ilkel çağdaşlarını çağlar arasında bir bir atlatarak en kısa sürede bugünün hatta yarının teknolojisine getirmektir.

Arif’in hızlandırılmış evrim süreci, gelişme konusunda farklı fikirleri olan bazı taş devri insanını kızdırmaya başlar. Medeniyetler arası çatışma nedeniyle Arif kısa sürede kendi hayalindeki gelecek projesine uymayan bir dizi toplumsal zorlukla karşı karşıya gelir.

AROG FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

A.R.O.G'un hazırlık çalışmalarına Ekim 2007 tarihinde başlanmıştır. Film için 3 dakikalık tanıtım filmi çekilmiştir. Tanıtım filminin ardından filmin çekimi için uygun yer arayışına girilmiş, İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi'nin geneline yapılan geziler ve araştırmaların sonucu olarak Antalya'ya bağlı Kurşunlu köyü ve Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesi filmin başlıca çekim yeri olarak belirlenmiştir. Bu mekânlara Ocak 2008 tarihinden itibaren 40 kişilik bir dekor grubu, yoğun kış koşullarına rağmen filmin senaryosunda geçen belirli tasarım ve uygulamaları inşa etmiştir. Arog Köyü ve Arogan Kalesi, Frig Vadisi olarak bilinen yaylaya inşa edilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alev Alev filmi ne zaman, nerede çekildi, konusu nedir? Alev Alev filminin oyuncuları kimler?

Alev Alev filmi ne zaman, nerede çekildi, konusu nedir? Alev Alev filminin oyuncuları kimler?