Türkgün Magazin Baht Oyunu dizisi ne zaman başlıyor? Baht Oyunu'nun yayın tarihi belli oldu

Baht Oyunu dizisi ne zaman başlıyor? Baht Oyunu'nun yayın tarihi belli oldu

Hekimoğlu'nun final yapmasının ardından Kanal D’nin yeni dizi Baht Oyunu seyircisi ile buluşacak. Gençlik ve yaz dizisi olacak dizinin başlamasına sayılı günler kaldı. Dizide rol aklan oyuncuların hayranları Baht Oyunu dizisi ne zaman başlacağını merak ediyor.

Dün akşam final yapan Hekimoğlu dizisinde başarılı bir performans gösteren Aytaç Şaşmaz'ın başrolünde yer aldığı Baht Oyunu dizisi, çok yakında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Genç kitleye hitap eden dizinin tanıtım fragmanları da yayınlandı.

BAHT OYUNU DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Şu an ekranlarda yayınlanan dizilerin birçoğu ya sezon finali yapıyor yada final yaparak tamemen bitiyor. Yaz aylarında ekranlara neşe getirmeyi hedefleeyn   Baht Oyunu, 15 Haziran Salı akşamı saat 20:00’de ilk bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek. Aşkı ve inancı arasında sıkışıp kalan Ada’nın eğlenceli hikayesini konu alan Baht Oyunu Salı akşamlarına damga vurmaya hazırlanıyor.

bahtoyunu

BAHT OYUNU DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Genç yıldızlar ile usta isimlerin bir arada olduğu kadrosu, renkli hikayesi, ilgi çekici karakterleri ile öne çıkan dizinin başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaşırken, oyuncu kadrosunda ise İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Baht Oyunu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak.

bahtoyunu

‘Baht Oyunu’, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı 20:00’de Kanal D’de…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün 3. Sayfa İnegöl'de yabancı uyruklu şahıs evde ölü bulundu

İnegöl'de yabancı uyruklu şahıs evde ölü bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 71 yaşındaki Libya vatandaşı Mohammed Abdalla, evinde ölü bulundu. Komşuları tarafından bulunan Abdalla'nın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KAYNAK: İHA

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Libya vatandaşı bir kişi evinde ölü bulundu.
 

Olay saat 23.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi Sipahi Sokak'taki bir villanın zemin katında meydana geldi. Mohammed Abdalla (71) isimli Libya vatandaşını komşuları hareketsiz yerde yatarken buldu.
 

Olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Ekipler şahsın ölümünü tespit ettiler. Adamın cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli tTıp Kurumu'na gönderildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *