04 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Barış Arduç ve Gupse Özay'dan yeni proje mi geliyor?

Barış Arduç ve Gupse Özay'dan yeni proje mi geliyor?

Ünlü oyuncu Barış Arduç, giyim markasının tanıtımında boy gösterdi ve gazetecilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Arduç, eşi Gupse Özay ile birlikte aynı projede yer alabileceklerini belirtti ve hayranlarını heyecanlandırdı. Çiftin birlikte çalışacağı yeni projeye dair olumlu sinyaller vermesi, sevenlerini sevindirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Barış Arduç ve Gupse Özay'dan yeni proje mi geliyor?

Bir takım elbise markasının yüzü olan Barış Arduç önceki akşam düzenlenen etkinlikte kamera karşısına geçti. Samimi açıklamalarda bulunan Barış Arduç, Gupse Özay ile ilgili soruya da cevap verdi

"Gupse Hanım ile projesi olursa ben açığım demiştiniz. Büyük ihtimalle televizyon ve magazin programlarından izledi. Ne gibi bir cevap verdi size?" sorusuna Barış Arduç, şu yanıtı verdi:

"Bu söylediğim şeyi sadece röportajlardan görmüyor, aynı evde yaşadığımız için karımla... Zaten birebir bunun sohbetini yapıyoruz. Böyle bir hayalimiz var ileride. Doğru zamanı karım daha iyi tayin eder. Bu her zaman olabilecek bir şey keyifle, seve seve... Konuşuyoruz kendi aramızda doğru zaman gelince yapacağız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nöbetçi golcüden Mourinho, Syzmanski, En Nesyri eleştirisi

Nöbetçi golcüden Mourinho, Syzmanski, En Nesyri eleştirisi