24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Başak Dizer Kimdir?

Başak Dizer Kimdir?

Türkiye’nin tanınan ve önde gelen moda danışmanı ve stilisti olarak bilinen Başak dizer, pek çok alandaki önemli ilerlemeleri ile ön plana çıkmaktadır.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başak Dizer Kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

13 Nisan 1977’de İstanbul’da dünyaya gelen Dizer, Mimar Sinan Üniversitesine giderek moda tasarımı eğitimi almış olup, kendini bu alanda geliştirmeye adamıştır.

Kariyer inşasını en iyi şekilde ilerleten Dizer, Londra’daki Central Saint Martins Collage bünyesinde moda kategorisinde pek çok çeşitli ve bir o kadar da önemli kurslara katılmıştır.

Moda danışmanı olarak tamamladığı kariyeri sayesinde dizilerde, filmlerde ve pek çok projelerde stil danışmanlığı hizmeti vermiştir. Söz konusu stil danışmanlığı sayesinde sayısı oldukça önemli düzeyde olacak şekilde ünlüler ile çalışarak kariyer geçmişini genişletmiştir.

Bunlara ek olarak Vakko gibi önde gelen markalarda da çalışarak tasarıma yön vermiştir.

Başak Dizer Nereli?

Başak Dizer için İstanbullu demek doğru olacaktır. Kendisi, İstanbul’da doğmuş olup orada büyürken eğitim hayatını da orada tamamlamıştır. Eğitimi tamamlandıktan sonra farklı ülkelere kariyer odaklı büyümek için gitmiş olsa da İstanbul’a tekrar dönerek çalışmalarını burada yönlendirmiş, moda dünyasına katkılarını İstanbul içerisinde sağlamıştır.

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ Nasıl Tanıştı?

Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ tanışma hikayesi konu alındığında karşımıza yine Başak Dizer’in kariyer gelişimi sayesinde ilerleme yakalanmış gibi bir tablo çıkıyor. 2013 yılında Medcezir dizisinde çalışan çift ilişkilerinin temellerini burada attılar.

Başak Dizer Medcezir dizisinde stil danışmanlığı olarak rol alıyordu, giyilmesi gereken tüm kostümlerin ve kıyafetlerin kararını veren Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ ile bu süreç içerisinde tanıştı. Başlarda arkadaşlık olarak ilerleyen süreç, ikilinin birlikte geçirdiği zaman ile birlikte birbirlerine karşı hissettikleri çekim sayesinde romantik bir hal almaya başladı.

İkili, ilişkilerini sağlam temeller ile oluşturduktan sonra 2016 yılında Paris şehrinde gerçekleştirdikleri tören ile birlikte dünya evine girdiler.

Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kaç Yaş Büyük?

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ yaş farkı 6 yaş kadardır. Başak Dizer 13 Nisan 1977 yılında dünyaya gelmiştir. Kıvanç Tatlıtuğ ise 27 Ekim 1983 yılında dünyaya gelmiştir.

Çiftin arasında 6 yaş fark bulunurken Başak Dizer bu ilişkinin büyük olan kısmında yer almakta. İkili, yaş farkından etkilenmediklerini ve ilişkileri için olumsuz sonuçlar doğurmadığını dile getirmiş olup, memnun olduklarını da söylemişlerdir. Günümüzde evlilikleri sorunsuz şekilde devam etmektedir.

Başak Dizer'in Kaç Çocuğu Var?

Başak Dizer tek bir evlilik yapmıştır. Yaptığı tek evlilik Kıvanç Tatlıtuğ ile olurken bu evlilikten de bir çocuğu dünyaya gelmiştir. Çiftin 2022 yılında Kurt Efe Tatlıtuğ isminde çocukları olmuştur. Başak Dizer annelik ile ilgili yaşadıklarını, edindiği tecrübelerini sosyal medya üzerinden paylaşarak diğer annelere de yol gösterici olma yolunda ilerliyor.

Özel hayatlarını çok paylaşmayan çift, kimi zaman tatlı anlarını paylaşarak sosyal medyadaki varlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakara suresi 1-5 ayet meali! Bakara suresi ilk 5 ayeti okunuşu (Elif Lâm Mîm)

Bakara suresi 1-5 ayet meali! Bakara suresi ilk 5 ayeti okunuşu (Elif Lâm Mîm)