19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Behzat Ç. ilk fragmanı yayınlandı

Behzat Ç. ilk fragmanı yayınlandı

Behzat Ç. yeni fragman yayınlandığı andan itibaren milyonları aşan gösterim rakamlarına ulaştı. 6 yıl aradan sonra yeniden çekilmeye başlanan Behzat Ç. yeni fragmanını izlemek isteyen dizinin hayranları, yoğun bir şekilde araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Behzat Ç. ne zaman hangi kanalda? İşte, Behzat Ç. yeni fragmanı...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Behzat Ç. ilk fragmanı yayınlandı

Behzat Ç. yeni fragmanı yayınlandı. Bir kaç ay önce dizinin yeni sezonunun çekilmeye başlanacağı duyurulmuş, gelen haberler üzerine Behzat Ç. hayranları, dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda büyük bir meraka girmişti. İlk olarak 2011 yılında yayınlanmaya başlayan Behzat Ç. kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Yeni sezonlarının internet projesi olarak yayınlanacağı haberi üzerine, pek çok dijital platform dizinin yayın haklarını almak için rekabete girmişti. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adıyla yeniden yayınlanmaya başlayacak olan dizinin yeni fragmanı sürpriz bir şekilde yayınlandı ve çok kısa bir sürede milyonları aşan bir izlenme oranına ulaştı. Şimdi Behzat Ç. hayranları Behzat Ç. ne zaman hangi kanalda? araştırması yapıyor. Haberimizde, Behzat Ç. ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte, heyecanla beklenen Behzat Ç. yeni fragmanı...

Behzat Ç. yeni fragmanı

Behzat Ç. ne zaman hangi kanalda?

Farklı tarzı, hikayesi ve konuları işleyiş biçimiyle dizi dünyasının unutulmazları arasına girmeyi başaran 'Behzat Ç.', 6 yıl aradan sonra kırmızı vosvosuyla geri dönerek bu kez Türkiye'nin en önemli dijital platformlarından BluTV'de seyirci ile buluşacak.

İnter Medya imzasını taşıyan, önceki yıllarda olduğu gibi senaryosunu yine Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı ve yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın oturduğu 'Behzat Ç'nin yayınlanan ilk tanıtımı seyircinin heyecanını daha da katlıyor. Merakla beklenen dizi hakkında görsellerle yeni bilgiler çok yakında duyurulacak.

Yayınlanan fragmanda Behzat Amir'in polis rozeti ve silahını alarak hazırlanması görülürken, dizinin oyuncu kadrosunda eski takım arkadaşlarının olup olmadığı ile ilgili bir bilgi verilmiyor. Bununla birlikte, dizinin olmazsa olmazlarından Neşet Ertaş'ın bir parçası fragmana eşlik ediyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hakkari'de uçak seferleri iptal edildi

Hakkari'de uçak seferleri iptal edildi