24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Berkin Gökbudak Kimdir?

Berkin Gökbudak Kimdir?

Berkin Gökbudak iş dünyasında tanınan isimlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. 1983 yılında doğmuş olan Gökbudak, ilaç sektöründe ilerleme gerçekleştirerek önemli bir kariyer noktasına gelmiştir.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Berkin Gökbudak Kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Eğitimini tamamladıktan sonra ilaç sektöründe ve sağlık alanında önemli pozisyonlarda görev alarak kişisel deneyimini geliştirmiş, bilinirliğini ve bulunduğu sektörlerdeki önemini arttırmıştır.

Berkin Gökbudak iş alanındaki ilerleyişi ve ilişkisi ile öne çıkmakta olup günümüzde önemli isimlerden birisi olarak bilinmektedir. Halen kariyeri alanında ilerlemeye devam ederken bulunduğu konumda yükselip, kariyerindeki önemli kişiliğini koruyacak adımlar atmaktadır.

Berkin Gökbudak Ne İş Yapıyor?

Berkin Gökbudak işi gereği genellikle ilaç sektöründe anılan isimlerden birisidir. Dolayısı ile işine ilaç sektörü olarak geniş bir tanım sunmak doğru olacaktır. Ancak detaylı bilgiler sunulmadığı için tam olarak ne iş yaptığı çokça merak edilmektedir.

Eylül 2021 yılı itibari ile birlikte “Johnson & Johnson” olarak bilinen ilaç grubunda Janssen Türkiye’de Hematoloji iş birim liderliği görevini yürütmektedir.

Söz konusu pozisyonda görev almadan önce Bayer ve Alliance Healthcare gibi önemli isimlerde ürün müdürü, global ürün müdürü, iş analitiği ve satış etkinliği, müşteri ilişkileri gibi çeşitli alanlarda ve önemli pozisyonlarda görev almıştır.

Bayer de çalıştığı pozisyonda Türkiye ve Iran bölgeleri için kadın sağlığı iş birim liderliği görevini üstlenmiş ve yürütmüştür, sahip olduğu her alanda ve pozisyonda attığı önemli adımlarla adını duyurmayı başarmış, ilaç ve sağlık alanında önemli gelişmelerde adını geçirmiştir.

Kariyerinin yükselişi önemli markalar ile çalışmaya başladıktan sonra hızlanmış, yüksek oranda ivmelenmiştir.

Aslı Enver ile Berkin Gökbudak Nasıl Tanıştı?

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak tanışma hikayesi merak edilen tanışma hikayelerinden olsa da detayına sahip olunmayan birkaç unsur bulunduruyor.

Çift söz konusu durum ile ilgili detaylı bilgi vermekten geri kalıyor, aralarındaki ilişkinin temellerinin oluşmasını herkesten saklıyor. Tüm bunlardan farklı olarak mutlu bir ilişkisi olan çift, birlikte dünya evine girerek mutlu bir evliliğe de imza atmış durumda.

Her ne kadar tanışma hikayelerini anlatmıyor olsalar da çiftin sosyal medya paylaşımları tamamen şans eseri bir tanışma olduğuna dair sinyaller vermekte. Çiftin mutlu bir ilişkisi olduğu daha önce Aslı Enver’in yaptığı “Harika bir evliliğim ve güzel bir ailem var” açıklamasından da anlaşılabilir durumda. 

Daha fazla bilgi ve güncel magazin haberlerine erişmek için hemen ilgili sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ali Tezel Kimdir?

Ali Tezel Kimdir?