21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Sena Ölüyor mu? Çukur son bölümde neler oldu?

Sena Ölüyor mu? Çukur son bölümde neler oldu?

Çukur 60. yeni bölüm fragmanı izlenme rakamlarıyla rekor kırıyor. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, bu hafta hafızalardan silinmeyecek bir bölümle ekranlara gelecek. Yeni bölümle ilgi ipuçlarını merak eden Çukur hayranları, dizinin başlamasına saatler kala, yeni fragmanı izlemek için araştırma yapmaya devam ediyor. Yayınlanan fragmanda Yamaç'ı Sena'nın cansız bedenini kucağında taşırken gören izleyiciler, Sena ölüyor mu? sorusunu sormadan edemiyor. İşte, Çukur 60. yeni bölüm fragmanı...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sena Ölüyor mu? Çukur son bölümde neler oldu?

Çukur 60. yeni bölüm fragmanı, 8 Nisan Pazartesi akşamı uzun süre etkisinden çıkılmayacak bir bölüm izleyeceğimizin haberini veriyor. Çukur, 1 Nisan akşamı heyecan dolu bir finalle bitmişti. Yeni bölümde neler olacağını merak eden dizinin hayranları, hafta boyunca yeni fragmanı araştırmaya devam etti. İşte, duygusal sahnelerin çoğunlukta olduğu bir bölüm izleyeceğimizin habercisi olan Çukur 60. yeni bölüm fragmanı ve Çukur son bölümde neler oldu? sorusunun yanıtı...

Çukur 60. yeni bölümde neler olacak?

Yamaç, Mahsun’un izini yakalarken, ikili arasında yaşanacak aksiyon dolu yüzleşme nefesleri kesecek.

Yamaç ve Selim, Sena’yı bulmak için zamanla yarışacak. Yüzüklü’nün, Sena’yla karşı karşıya gelmesi ve beklenmedik planını uygulaması, dengeleri sonsuza kadar değiştirecek. Koçovalıların arkasından iş çevirerek değerli taşların Sedatların eline geçmesini sağlayan Uluç, Koçovalıları zor duruma düşüren bir hamlede bulunacak. İdris ve Meliha’nın geçmişinden gelen bir sır ise Yüzüklü’yle ilgili bazı ipuçlarını gün yüzüne çıkaracak. Yamaç, Mahsun’un izini yakalarken, ikili arasında yaşanacak aksiyon dolu yüzleşme nefesleri kesecek. Hiçbir gücün Sena’yla ikisini ayıramayacağını düşünen Mahsun’u ve Sena’yı büyük bir sürpriz bekleyecek.

Çukur 60. yeni bölüm fragmanı

Cumali, Selim ve Yamaç’ın, Sena’nın cansız bedenini Çukur’a getirdiği tanıtımda, Sena’yı kucağından indirmeyen Yamaç’ın perişan hali yürekleri dağlıyor. Sena’yı gören İdris’in yaşadığı acı derinden hissedilirken, şoke olan Aliço’nun tepkisi izleyenleri duygulandırıyor. Gözyaşlarının sel olduğu tanıtımda bir kayıp daha veren Koçovalıların, bu büyük acıyla nasıl yüzleşeceği merakla bekleniyor. 

Çukur 60. yeni bölüm 1.fragmanı izlemek için buraya tıklayın 

Her yerde Sena’yı arayan Yamaç’ın sonunda Mahsun’la karşı karşıya geldiği ve ikilinin dövüş sahnelerinin nefesleri kestiği tanıtımda, Mahsun’dan Sena’nın yerini öğrenmek isteyen Yamaç öfkeden deliye dönüyor. Yamaç ve Mahsun’un birbirlerine çok sert saldırdığı sahneler gerilimi yükseltirken, izleyenleri şoke eden bir gelişme yaşanıyor. İkilinin birlikte aşağı düştüğü anlar, “Yamaç ve Mahsun’a ne olacak?” sorusunu akla getiriyor.

 Çukur 60. yeni bölüm 2.fragmanı izlemek için buraya tıklayın 

Çukur son bölümde neler oldu?   

Çukur’dakiler, Karakuzularla olan büyük mücadelenin izlerini silmek için bu sefer birlik olacaklar. Çukur’da yaşananları duyan polisler ise kısa sürede soluğu mahallede alırken, Çukur’dan elleri boş çıkmayacaklar. Sena’nın kayıp olduğunun fark edilmesi tüm şüphe oklarını Mahsun’a çevirecek. Herkes seferber olup Sena’yı ararken Vartolu’nun bu konuda yardımına sürpriz biri yetişecek. Tansiyonun bir an bile düşmeyeceği bölümde Yüzüklü’nün karşı karşıya geleceği isim herkesi şoke edecek.

Çukur 59. Bölüm (Son Bölüm) izlemek için buraya tıklayın
  
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hayallerini çiniye yansıtıyorlar

Hayallerini çiniye yansıtıyorlar