20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Deniz Akkaya neden hapse girdi? Deniz Akkaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Deniz Akkaya neden hapse girdi? Deniz Akkaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Eski manken, oyuncu Deniz Akkaya gün zorlama hapsini yatmak için bugün teslim oldu. Magazin dünyasında gündem olan bu olayla ilgili detaylar merak ediliyor. Pek çok kişi Deniz Akkaya neden hapse girdi diye araştırırken, ünlü mankenin evli olup olmadığı ve hayatına dair bilgiler araştırılanlar arasında.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Deniz Akkaya neden hapse girdi? Deniz Akkaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Yaptığı çıkışlarla sık sık magazin dünyasının gündemine gelen Deniz Akkaya günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sosyal medyada yaptığı açıklamalar yüzünden bazen eleştirilen Deniz Akkaya bugün itibariyle üç günlük cezaevine girdi. Konuyu bilmeyenler Deniz Akkaya neden hapse girdi? diye merak ediyor. Peki, Deniz Akkaya kimdir, evli mi, kaç yaşında, aslen nereli? Ayrıntılar haberde.

DENİZ AKKAYA NEDEN HAPSE GİRDİ?

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkkında söylediği sözlerden dolayı davalık olan ve tedbir kararını çiğneyen Deniz Akkaya, 3 gün zorlama hapsini yatmak için bugün teslim oldu.

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında yaşanan kavganın ardından hapse girdi. Avukatının yaptığı açıklamaya göre, manken ve sunucu karakola giderek teslim oldu.

DENİZ AKKAYA’NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Deniz Akkaya’nın teslim olmasının ardından eski mankenin avukatı açıklama yaptı. Açıklamada “Müvekkil Deniz Akkaya hakkında 6284 Sayılı yasa kapsamında 3 günlük zorlama hapsi uygulanmasına karar verilmiştir. Hukuka aykırı olarak verilen işbu karar istinaf veya temyiz incelemesinden geçmeden kesinleşmiş olup karara karşı, yürürlükteki hukuka aykırılıklar nedenleriyle kanun yararına temyiz başvurusunda bulunulacaktır. Ancak yapılacak başvuru, kararın hukuki sonucunu ortadan kaldırmayacağından müvekkil Deniz Akkaya teslim olmuştur. Verilen karar bir disiplin hapsi olup, bir mahkûmiyet kararı değildir. Müvekkilin haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

DENİZ AKKAYA KİMDİR, EVLİ Mİ, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Deniz Akkaya, 3 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Kayserilidir. İlkokul eğitimini Faik Reşit Onat İlkokulu'nda tamamlayan Akkaya, ortaokulu Bilge Kaan Lisesi’nde, liseyi de Semiha Şakir Lisesi’nde bitirdi.

Lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanan Akkaya, mankenlik kariyerine 1997’de “Best Model of Turkey Yarışması” birinciliği ile başladı. Aynı sene düzenlenen “Miss Grace of the World” yarışmasında da dördüncü seçildi.

Deniz Akkaya, 1996 yılında şarkıcı Nihat Doğan'ın “Maçoyum Ben” klibinde oynamıştır.

Yıldırım Mayruk, Vakko, Beymen, Cemil İpekçi gibi, sektörün ünlü kişi ve markalarıyla defile, tanıtım ve organizasyonlarda çalıştı. Defile ve modelliğin yanı sıra dizi oyunculuğu ve sunuculuk da yapan Akkaya, Okan Bayülgen, Erdal Acar, Ali Rıza Özderici, Murat Aslan, Uğur Kozanoğlu, Koray Kasap, Murat Cevahir, Gökhan Çil, Teoman, Yılmaz Erdoğan, Faik Ergin, Berent Aydemir, Mehmet Söğütlüoğlu, Levent Penso, Ali Dinçer, Ferda Anıl Yarkın, Aşkın Topallar, Yavuz Bingöl, Engin Yakut, Kargo Koray, Alican Ulusoy, İgal Erbaş, Emre Ergani, Cem Yılmaz, Tamer Karadağlı, Borsacı Volkan Akçıray gibi ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla uzun süre gündemde kaldı. Geçirdiği estetik ameliyatlarla kendinden bahsettirdi.

Deniz Akkaya önce 2008 yılında “Sadece Arkadaşız” adlı tiyatro oyunuyla sonra 2011 yılında “Az Sonra” isimli oyunda tiyatro sahnesine oyuncu olarak çıktı.


2010 yılında “orijinal doğdular, kopya olarak dolaşmasınlar” fikri ile 0-6 yaş çocuk giyim markası Chic Frog’u Bağdat Caddesi’ndeki mağazasında kurdu. Deniz Akkaya, mankenliği bıraktıktan sonra modacılık yapmaya başladı. 2013 yılında kendi markası Dasmine'yi çıkarttı.

Deniz Akkaya'nın İş adamı Efe Önbilgin ile beraberliğinden Ayşe adında bir kızı vardır. Akkaya ve Önbilgin 2010 yılında ayrıldılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Battal Gazi'deki Amber kimdir? Fikret Hakan yaşıyor mu, nereli?

Battal Gazi'deki Amber kimdir? Fikret Hakan yaşıyor mu, nereli?