20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Emir Elidemir kimdir, kaç yaşında? Demet ve Alişan'ın konuğu Emir Elidemir MasterChef ile ünlenmişti

Emir Elidemir kimdir, kaç yaşında? Demet ve Alişan'ın konuğu Emir Elidemir MasterChef ile ünlenmişti

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına bugün Emir Elidemir konuk oldu. MasterChef yarışması ile tanınan Emir Elidemir hakkında birçok konu merak edildi. MasterChef'de katıldığı sezonu üçüncü olarak tamamlayan Elidemir, Survivor'a da konuk oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emir Elidemir kimdir, kaç yaşında? Demet ve Alişan'ın konuğu Emir Elidemir MasterChef ile ünlenmişti

Emir Elidemir başarılı bir aşçı olarak programlara konuk olmaya devam ediyor. İzmirspor'un eski futbolcularından, spor yazarı ve diş hekimi olan Hasan Elidemir, Emir Elidemir'in babasıdır. 2018'de üniversiteden mezun olan Elidemir, New York'ta, Benno Restoran’da (1 michelin) 1 sene boyunca Chef de Partie pozisyonunda çalışıp Türkiye'ye geri dönmüştü. 

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Emir Elidemir, 31 Ağustos 1994’te doğdu. Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Özyeğin Üniversitesi Gastronomi bölümüne giriş yapmıştır.

Lisans eğitimi boyunca Fransa, Hollanda ve Amerika’da staj yapan Emir Elidemir, Lyon şehrinde Les Trois Domes (1 michelin), Amsterdam şehrinde Moshik (2 michelin), Pensacola şehrinde Type olmak üzere toplam üçer ay olmak suretiyle üç farklı staj yaparak kariyer geçmişine farklı tecrübeler kazandırmıştır.

Emir Elidemir kimdir

2018'de üniversiteden mezun olduktan sonra New York'ta, Benno Restoran’da (1 michelin) 1 sene boyunca Chef de Partie pozisyonunda çalışıp Türkiye'ye geri dönen Emir Elidemir, İstanbul’daki 2.5 aylık Nicole Restaurant deneyiminden sonra 1 ay kadar Cunda Otel’in mutfak şefliğini üstlenmiştir. Ağustos ayında Masterchef’e katılabilmek için görevinden istifa eden Emir Elidemir, yeni sezonun ana kadrosunda yer almaya hak kazandı ve sezonu üçüncü olarak tamamladı.

Emir Elidemir kimdir

EMİR ELİDEMİR BOYU VE KİLOSU

Emir Elidemir'in boyu 185 cm'dir. Emir Elidemir'in kilosu ise 90'dır.

KAÇ TAKİPÇİSİ VAR?

MasterChef Emir Elidemir, Instagram’da “emirelidemir” kullanıcı adıyla yer alıyor ve 361 bin takipçisi var.

EMİR’İN BABASI ESKİ FUTBOLCU VE SPOR YAZARI

İzmirspor'un eski futbolcularından, spor yazarı ve diş hekimi Hasan Elidemir, 60 yaşında hayatını kaybetti. Uzun süredir tedavi gören Elidemir'in özel bir hastanede yoğun bakıma alındıktan sonra buradaki tüm müdahalelere rağmen kalbinin durduğu öğrenildi. İzmir'in Eşrefpaşa semtinde 1959 yılında doğan ve 1970'te İzmirspor altyapısında futbola başlayarak genç milli olan Elidemir, 14 yıl bu kulüpte forma giydikten sonra Antalyaspor'da da oynadı. Aynı zamanda Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olarak uzun yıllar Eşrefpaşa Hastanesi ve kendi muayenehanesinde doktorluk yapan Elidemir, köşe yazarlığı ve Altay'da sportif direktörlük görevinde bulundu. Yeni Asır'da spor yazarlığı da yapan Elidemir, Yeni Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Emir Elidemir kimdir

EMİR ELİDEMİR SURVİVOR İÇİN DE YEMEK YAPTI

MasterChef 2019 şampiyonu Cemre Uyanık, MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, MasterChef 2019 yarışmacıları Ekin Eylem Ulaş, Güzide Mertcan, Batuhan Bayır ve MasterChef 2020 yarışmacıları Emir Elidemir ile Barbaros Yoloğlu, Dominik’te Survivor yarışmacıları için dokunulmazlık oyunu ödülü olarak özel bir yemek menüsü hazırladı. Survivor Türkiye'de 12. haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımı, MasterChef Türkiye yarışmacılarının hazırladığı enfes yemeklerin tadına baktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Ay bu gece kendisini gösterecek

Süper Ay bu gece kendisini gösterecek