16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Ferdi Tayfur ve kızı arasında ipler iyice gerildi!

Ferdi Tayfur ve kızı arasında ipler iyice gerildi!

Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Aydın arasında soyadı krizi sürüyor. Sanatçı, "Tayfur" soyadının ticari amaçlı kullanılması adına suç duyurusunda bulunmuştu. Tuğçe Tayfur, babasının 50 milyon dolar istediğini öne sürdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ferdi Tayfur ve kızı arasında ipler iyice gerildi!

Ferdi Tayfur ve kızı arasında olaylar durulmuyor. Kızı Tuğçe'nin düğününe gitmeyen usta sanatçı Ferdi Tayfur, kızına "Soyadımı kullanma" çağrısında bulunmuştu.

Kızı Tuğçe Tayfur da "Tanımadığımız birinin soyadını gasbetmiyorum. Bu, öz babamın soyadı. Ve sen bunun için benden 50 milyon mu istiyorsun? 50 milyon olmazsa da yüzde 58 hisse mi istiyorsun?" diyerek babasının kendisinden 50 milyon dolar istediğini iddia etmişti.

"BU KÜLLİYEN YALANDIR"

Tayfur'un avukatı Hakan Tamgüç, sosyal medya hesabında konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"Kendilerine karşı 50 milyon TL'lik bir dava açtığımız söylenmiştir ancak bu külliyen yalandır. Böyle bir davamız yoktur. Halkımızın gözünün içine baka baka yalan söylemeye devam etmektedirler. Dolayısıyla bizim açtığımız dava, yalnızca marka ve patent ile ilgilidir. Herhangi birinden alacak talebimiz bulunmamaktadır. Bu konuda hala kötü bir algı yaratmaya çalışan her iki şahıstan da kanun önünde hesabımızı sormaya devam edeceğiz." dedi.

Ferdi Tayfur, avukatının açıklamasını "Avukatım gerekli açıklamayı yapmıştır. Bununla birlikte son kez söylemek isterim ki, babamın evladı dahi olsa bu saatten sonra, yargının önünde attığı iftiraların hesabını verecektir. Boş teneke, çok ses çıkartır!" notuyla paylaştı.

Tuğçe Tayfur'un annesi Necla Nazır da geçtiğimiz aylarda ikilinin tartışmasına katılmış ve şu açıklamayı yapmıştı:

"Beni merak etmişsiniz 'Necla hanımın bu olanlardan haberi yok mu?' diye. Tabi ki haberim var. Yıllarca sustum, kendi kabuğuma çekildim. Evladımı da böyle yetiştirdim. Her şeyden önce ben bir kadın ve bir anneyim. Benim evladımın her tarafı kurtlu olsa onu dişimle taşırım, yine taşırım. Evladım söz konusu olduğu için bu kırmızı çizgim. O yalnız değil. Onun Allah'ı var. Onun bir ailesi var. Aslanlar gibi ardında duran bir eşi var."

Usta oyuncu "Ferdi bey yıllar önce neden kaçıp gittiniz? Söyleyeyim. Siz bana bir kadınla birlikte olduğunuzu ve hamile olduğunu, bir erkek çocuğu doğuracağını söylediğinizde bayıldınız. Ben de kızımı alıp sizi terk ettim. Siz Japonya'ya kaçtınız. Bu yüzden kaçtınız" dedi.

"SENİ, EVLADINA DÜŞMAN BİR BABA İLAN ETTİLER"

Nazır "Benim evladım ne yaptı? Hanginize ne yaptı? Menajerliğini bıraktırdı diye mi? Nedenlerini de açıklayayım mı? Beni konuşturmayın. Sabrımın sonundayım... Evladımın, torunlarımın rızkını etrafındaki yeğenlerine yedirmem. Seni, evladına düşman bir baba ilan ettiler bunlar" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İspanyollardan Arda Güler'e yeni ünvan

İspanyollardan Arda Güler'e yeni ünvan