20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Gençliğim Eyvah dizisi çok sevildi

Gençliğim Eyvah dizisi çok sevildi

Pek çok dizinin sezon finaline girmesinin ardından yeni diziler de yavaş yavaş ekranlarda yer almaya başladı. Pazartesi akşamları ATV ekranlarından seyircinin karşısına çıkan Gençliğim Eyvah dizisi farklı konusu ve usta oyuncuları ile izleyicilere kahkahalı anlar yaşatıyor. İlk bölümüyle birlikte, internette en çok araştırılan Gençliğim Eyvah dizisinin konusu oyuncuları ve nerede çekildiğine dair ayrıntılar haberimizde…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gençliğim Eyvah dizisi çok sevildi

15 Haziran Pazartesi ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Gençliğim Eyvah dizisi ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. İstanbul’da iki kebapçının karşısına çıkan İtalyan gençler ile yaşadıkları büyük maceranın anlatıldığı dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen gibi usta oyuncular başrollerde yer alıyor. Bununla birlikte, Gençliğim Eyvah dizisinin nerede çekildiği de izleyiciler tarafından merak ediliyor…

GENÇLİĞİM EYVAH KONUSU NE?

Ezeli iki rakip kebapçı olan Zekeriya ve Arif’in hayatı, Çavi ve Zola adındaki iki İtalyan'ın gelişiyle altüst olur. Babasının kim olduğunu bulmak isteyen Çavi, yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafla babasını İstanbul’da aramaya başlar. Çavi’nin elindeki fotoğrafta babasının Arnavutköy’de bir kebapçı olduğu yazmaktadır. Eşleri çok kıskanç olan Arif ve Zekeriya, yıllar sonra ortaya çıkan bu çocuk meselesini eşlerinden saklamak için pek çok zorlu işe girişirler. İki ezeli rakip, konunun kimseye duyulmadan kapanması için iş birliği yapmak zorunda kalır. Zola ise Zekeriya’nın kızı Azra'ya aşık olur. Fakat Azra, Arif'in oğlu Ahmet'le ailelerinden gizli ve fırtınalı bir aşk yaşamaktadır.

OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncuları arasında Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Ulviye Karaca, Günay Karacaoğlu, Ekin Mert Daymaz, Elif Doğan, Erdem Kaynarca, Burak Tozkoparan, Kemal Uçar, Bahar Süer, İpek Çiçek, Beyti Engin ve Ecem Atalay gibi isimler bulunuyor.

NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gençliğim Eyvah dizisi, İstanbul'da var olan ve birçok dizinin de çekimlerinin yapıldığı dizi platolarında çekiliyor. Gençliğim Eyvah dizisi için plato içinde yeni bir mahalle oluşturulmuş durumda.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Papa'dan Libya hamlesi

Papa'dan Libya hamlesi