21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Johnny Depp - Amber Heard davasında yeni gelişme

Johnny Depp - Amber Heard davasında yeni gelişme

Aktör Johnny Depp'in davayı kazanmasını hazmedemeyen aktris Amber Heard, Johnny Depp lehine verilen 10 milyon dolarlık tazminat kararına itiraz etti. Yargıç Penney Azcarate, Amber Heard'ın tüm itiraz iddialarını yazılı bir emirle reddetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Johnny Depp - Amber Heard davasında yeni gelişme

Ünlü oyuncu Johnny Depp ile eski eşi aktris Amber Heard arasında uzun yıllar süren davalar sonuca bağlanmış gibi görünse de, çekişmeler devam ediyor.


Jüri, 2018 Washington Post makalesinde kendisini aile içi tacizle karalamakla suçladığı Heard aleyhindeki iftira davasında Depp'in lehine karar verdi. 50 milyon dolarlık dava açan Deep'in, 15 milyon dolar tazminat alması kararlaştırıldı, ancak bu rakam daha sonra yasal bir cezai tazminat üst sınırı nedeniyle 10 milyon dolara düşürüldü.

Öte yandan 10 milyon dolar tazminata mahkum edilen Amber Heard, bunu kabullenemeyip çeşitli iddialarla mahkeme kararına itiraz etti.

JOHNNY DEPP LEHİNDEKİ KARARA İTİRAZ! AMBER HEARD'A YİNE SOĞUK DUŞ
Bir yargıç, aktris Amber Heard'ın eski kocasına ödemesi gereken 10 milyon dolarlık kararı iptal etme çabasını engelledi.

Yargıç Penney Azcarate, avukatlarının, 'bir jüri üyesinin babasıyla kasten yer değiştirdiği' yönündeki ısrarcı bir iddia da dahil, Çarşamba günü Heard'ın tüm iddialarını yazılı bir emirle reddetti.

Azcarate'nin yazılı emrinde, "Jüri üyesi incelendi, tüm jüri adına oturdu, tartıştı ve bir karara vardı. Bütün jüri üyeleri yeminlerine, mahkemenin talimatlarına ve emirlerine uydular. Mahkeme, jürinin yetkili kararıyla bağlıdır." ifadeleri yer aldı.

AMBER DE 2 MİLYON DOLAR ALACAK

Deep'in 10 milyon dolarlık tazminat kazandığı davada, Amber Heard, Depp'in avukatının, kendisine yönelik taciz suçlamalarını bir aldatmaca olarak nitelendirerek onu karaladığını öne sürdü ve 100 milyon dolarlık karşı dava açtı. Jüri, iddia edilen iftiraların çoğunu dikkate almayı reddetse de, aktris sonunda 2 milyon dolar kazandı.

Heard'ın avukatları, Çarşamba günü Hakim Azcarate huzurunda her iki tarafın da tazminata hükmedildiğini öne sürerek, jürinin kararlarını "tutarsız ve uzlaştırılamaz " olarak nitelendirdi. Ayrıca, Depp'in ödülünü Washington Post köşe yazısının belirli yansımalarından ziyade itibarının uğradığı zarara dayanarak aldığını iddia ettiler.

İtirazları reddetse de, Heard'ın davasını yine de Virginia temyiz mahkemesine götürebileceği belirtiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mbaye Diagne: Türkiye'deki en iyi forvet benim

Mbaye Diagne: Türkiye'deki en iyi forvet benim