Türkgün Magazin Kıvanç Tatlıtuğ kolları sıvadı! O diziye yapımcı oluyor

Kıvanç Tatlıtuğ kolları sıvadı! O diziye yapımcı oluyor

‘Gümüş’, ‘Menekşe ve Halil’, ‘Aşk-ı Memnu’, ‘Ezel’, ‘Kuzey Güney’ ile ‘Aile’ gibi dizilerde sergilediği performansla birçok kişinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi belli oldu. Fakat ünlü oyuncu bu kez ortak yapımcı koltuğunda yer alacak. İlk Türk gangster olarak bilinen Necdet Elmas’ın hayatı ekrana uyarlanıyor.

KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dijital bir platform için hazırlanan dizinin ortak yapımcısı olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizi, 1960’lı yıllarda yaptığı banka soygunları nedeniyle ‘Türkiye’nin ilk gangsteri’ olarak manşetlere taşınan Necdet Elmas’ın hayat hikâyesini anlatacak.

Necdet Elmas; aralarında otomobil hırsızlığının da yer aldığı banka soygunları, silahlı çatışma gibi suçlarda bulunmuş ve 20 yıl hapis cezası almıştı.  



1974 yılındaki afla birlikte cezaevinden çıkan Elmas 2017'de hayatını kaybetmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Futbol L’Etape Türkiye by Tour de France 2025 İstanbul'da ikinci kez düzenlenecek

L’Etape Türkiye by Tour de France 2025 İstanbul'da ikinci kez düzenlenecek

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de ilk kez düzenlenen Tour de France’ın resmi amatör serisi L’Etape Türkiye by Tour de France’ın 2025 edisyonu için basın lansmanı yapıldı. 12 Ekim Pazar günü İstanbul'da ikinci kez gerçekleştirilecek yarışın detayları düzenlenen toplantıda kamuoyuyla paylaşıldı.

KAYNAK: İHA

Tour de France’ın resmi amatör yol bisikleti yarışı olan L’Etape Türkiye by Tour de France’ın 2025 yılı organizasyonu için basın lansmanı düzenlendi.

Etkinlik ikinci kez İstanbul’da yapılacak

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de ilk kez düzenlenen L’Etape Türkiye by Tour de France, 12 Ekim Pazar günü ikinci kez İstanbul’da gerçekleştirilecek. Organizasyonun detayları İstanbul'da düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Lansmana kamu ve özel sektör temsilcileriyle birlikte organizasyonun yerel ve uluslararası yöneticileri katıldı.

Toplantıya, İstanbul Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, Gençlik ve Spor İstanbul İl Müdürü Muhittin Özbay, Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Metin Cengiz, Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, SPX CEO’su Barış Andırılı, L’Etape Proje Müdürü Mathieu Clanchin, Genel Direktör Ömer Kafkas ve Yarış Direktörü Ensar Efendioğlu katıldı.

“Ülkemizin spor branşları daha tanınır hale gelecek”

Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, İstanbul’un ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu:

“İlki geçen yıl yapılan organizasyonda iyi bir sınav vermişizdir. Bu sınavda ufak tefek konularda koordinasyonu gerektiren eksiklikler varsa bu yıl onları yok ederek daha güzel bir performans sergilemek niyetindeyiz. İstanbul’daki ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahibi olmaktan büyük bir onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu şekilde ülkemizin ve ilimizin ilgili spor branşının da daha tanınır olacağını düşünüyorum.”

“Barış ve dostluğu gönüllere ekmek istiyoruz”

Gençlik ve Spor İstanbul İl Müdürü Muhittin Özbay, organizasyonun spor kültürünü yaygınlaştırma misyonuna katkı sağlayacağını vurguladı:

“Sporcu bir Cumhurbaşkanımız var. 39 ilçenin tamamına sporu yaymak gibi bir niyetimiz var. Biz geleceğin olimpiyat şampiyonlarını, dünya şampiyonlarını yetiştirmek istiyoruz. Aynı zamanda geleceğin sporcu avukatlarını, doktorlarını, mühendislerini yetiştirmek istiyoruz. Biz sevgiyi, saygıyı, dostluğu ve barışı gönüllere ekmek istiyoruz. Biz savaşsız bir dünya istiyoruz.”

“Bu bir yarıştan öte; Türkiye’nin büyüyen hikâyesi”

L’Etape Türkiye by Tour de France Genel Direktörü Ömer Kafkas, etkinliğin sportif yönünün ötesinde kültürel ve ekonomik anlam taşıdığına dikkat çekti:

“İki kıtayı birbirine bağlayan eşsiz bir kıtada yarışacak. Bir yarış değil, bu Türkiye’nin sporla güçlenen, kültürle zenginleşen, turizmle büyüyen hikayesinin bir parçası. İstanbul gibi bir şehirde tarihi ve coğrafi güzelliklerin tam ortasında büyük bir markayı ağırlıyor olmak bir onur değil, aynı zamanda büyük bir fırsattır. Biz bu organizasyona bir spor olarak bakmıyoruz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *