19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir?

Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir?

Kuaförüm Sensin yarışmasının yeni sezonda ekran karşısına çıkan Ayşegül Kartal, pek çok televizyon izleyicisi tarafından merak ediliyor. Kartal hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, ‘Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir? Ayşegül Kartal kaç yaşında, evli mi?’ tarzında araştırmalar yapıyor. Haberimizde Ayşegül Kartal hakkında merak edilenleri bir araya getirdik. İşte, biyografisi…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir?

Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir? Ayşegül Kartal kaç yaşında, evlimi? soruları son günlerde sıklıkla aranılan konular haline geldi. Daha önce de pek çok projede yer alan Kartal, Kuaförüm Sensin yarışmasıyla gündeme geldi. 1981 doğumlu Ayşegül Kartal, kısa zamanda TV izleyicileri tarafından büyük hayran kitlesine sahip oldu. İşte, Ayşegül Kartal hakkında merak edilenler ve biyografisi…

AYŞEGÜL KARTAL KİMDİR?

1981’de İstanbul’da dünyaya gelen Ayşegül Kartal, uzun yıllar makyöz olarak çalışmalarını sürdürdü. Çoğunlukla kendisine değil de karşısındaki kişiye makyaj uygulamaktan daha çok hoşlanan Ayşegül Kartal, Celebrity makyözüdür. Kariyerine reklam filmi çekimlerinde makyözlük yaparak adım atan Ayşegül Kartal, daha sonra birbirinden başarılı projelerde makyöz olarak çalıştı.

HANGİ PROJELERDE ÇALIŞTI?

Pulsar, Adını Feriha Koydum, Küçük Sırlar, Kaçak Gelinler ve Kiralık Aşk dizilerinde de çalışmalar yapan Ayşegül Kartal, özellikle makyajın temiz yapılmasına oldukça titiz bir yaklaşım sergilemiştir. 2019’da Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin adındaki yarışma programına katılan Kartal, yarışmada olmaktan ötürü çok mutluğu olduğunu ifade etmiştir.

EVLİ Mİ?

Ayşegül Kartal, 2016’da daha önce Yaprak Dökümü adındaki dizide canlandırdığı Şevket karakteri ile bilinen başarılı oyuncu Caner Kurtaran ile evlidir. Özellikle instagram hesabını aktif bir biçimde kullanan Ayşegül Kartal, 2019 yılından itibaren Instagram hesabındaki takipçi sayısı 100 bini aşmıştır.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
RTÜK son üç yılda 564 kez müeyyide uyguladı

RTÜK son üç yılda 564 kez müeyyide uyguladı