20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Kuş Uçuşu dizisi ne zaman yayınlanacak? Kuş Uçuşu dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler?

Kuş Uçuşu dizisi ne zaman yayınlanacak? Kuş Uçuşu dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler?

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştığı Kuş Uçuşu dizisinin çekimleri devam ediyor. Senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Kuş Uçuşu dizisi dijital bir platformda yayınlanacak. Bu yapımla ilgili ayrıntıları öğrenmek isteyenler Kuş Uçuşu dizisi ne zaman yayınlanacağını ve oyuncularını merak ediyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuş Uçuşu dizisi ne zaman yayınlanacak? Kuş Uçuşu dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler?

Ay Yapım imzalı Kuş Uçuşu dizisinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer üstleniyor. Dizide yer alan oyuncuların hayranları, Kuş Uçuşu dizisinin konusunu öğrenmeye çalışıyor. Netflix'te seyircisi ile buluşacak Kuş Uçuşu dizisinin konusu ve ne zaman yayınlanacağı sorgulanıyor.

KUŞ UÇUŞU DİZİSİNİN OYUNCULAR KİMLER?

Kuş Uçusu dizisinin oyuncu kadrosunda birçok ünlü isim yer alıyor. O oyuncular arasında Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Burak Yamantürk, Miray Daner, İrem Sak yer alıyor.

 KUŞ UÇUŞU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

X kuşağı yeni dünyayı, sosyal medyayı, yeni mecraları ve iş kollarını anlamaya çalışırken, asıl büyük değişikliğin farkında değiller. Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedefe giden yolun yürünme şekli bambaşka artık. Yukarılara tırmanırken, çok çalışmanın erdemine güvenmek yerine “kuş uçuşu” gitmeye çalışan Aslı'yı izleyeceğiz. Hikaye, hedefine güdümlenmiş, en üstteki koltuğa oturabilmek, masadaki önemli kişi olabilmek için mücadele eden Aslı’nın, yeni dünyanın yöntemleriyle kazanıp kazanamayacağını sorgulayacak.

KUŞ UÇUŞU DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANCAK?

Kuş Uçuşu dizisi 2021 sezonunda Netflix dijital platformunda yayınlanacak.

Herkesin merakla beklediği dizi, Aralık ayında Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

BİRCE AKALAY KİMDİR?

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Star TV ve TV8'de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda 2008 Asi adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştır. Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol almıştır.

2009 yılında TRT 1'de ekrana gelen Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 2009'da atv'nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı'nda Zişan rolüyle izlediğimiz Birce Akalay'ın aynı yıl TRT Müzik kanalında başlayan ve TV8'de devam eden programı Sinema Dünyası bir yayın dönemi devam etmiştir. 2010 yılında eski eşi Murat Ünalmış ile birlikte Ürgüp'te bir aşkı anlatan Yer Gök Aşk dizisinde Havva karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında yakında atv ekranlarında Başbakan Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde opera sanatçısı Ayhan Aydan karakterini oynadı. 2013 yılında TRT 1'de yayınlanan "Böyle Bitmesin" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır.

Son olarak Kanal D'de yayınlanan "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlenmiştir. 2 yıl süren evliliklerinin ardından şiddetli geçimsizlik sebebiyle 17 Ocak 2017'de boşanmışlardır. 2015 yılında ATV'de yayınlanmakta olan Evli ve Öfkeli adlı dizide dört başrolden birini üstlenmiştir. Oyuncu Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde başrol oynamıştır.

Akalay, Kanal D ekranlarında Siyah Beyaz Aşk isimli dizide İbrahim Çelikkol ile baş rolü paylaşmıştır.

Güzel oyuncu en son Star TV'de yayınlanan, Babil dizisinde rol adlı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kanal İstanbul'a hatıra parası

Kanal İstanbul'a hatıra parası