16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Masterchef Zübeyde elendi mi? 13 Ekim Masterchef'te kim elendi?

Masterchef Zübeyde elendi mi? 13 Ekim Masterchef'te kim elendi?

Masterchef programında bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar arasında Alper, Zübeyde, Nevzat, Emre, Akın, Nigar ve Eda eleme adayları olarak karşımıza çıkıyor. Danilo Şef'in tabağını en iyi hazırlayan yarışmacı, Masterchef yarışmasına bir hafta daha devam etmeye hak kazanacak. Heyecanla beklenen sonuçlar ise 13 Ekim Masterchef bölümünde belli oldu, Zübeyde'nin elenip elenmediği ise merak konusu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Masterchef Zübeyde elendi mi? 13 Ekim Masterchef'te kim elendi?

MasterChef Türkiye'de 13 Ekim Pazar günü yayınlanan bölümde eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta potaya giren isimler arasında Alper, Zübeyde, Nevzat, Emre, Akın, Nigar ve Eda yer aldı. İzleyiciler, “MasterChef Zübeyde elendi mi?” sorusunun yanıtını merak ediyor. 41 yaşında ve 3 çocuk annesi olan MasterChef Zübeyde Yaşlak, İstanbul Beylikdüzü'nden yarışmaya katılmış ve ilk turda lor dolmasıyla şeflerden üç "evet" almıştı. 17 yıldır aşçılık ve pastacılık yapan Zübeyde, yarışmada performansı ile dikkat çekti.

Peki, MasterChef Zübeyde yarışmaya veda eden isim mi oldu? 13 Ekim MasterChef'te kim elendi? Eleme gecesinin tüm detayları ve yarışmadan elenen ismin kim olduğu haberimizde...

MASTERCHEF ZÜBEYDE ELENDİ Mİ?

MasterChef Türkiye'de bu haftanın eleme adayları Alper, Zübeyde, Nevzat, Emre, Akın, Nigar ve Eda oldu. 13 Ekim Pazar günü yayınlanan bölümde eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına giren yarışmacılar, şeflere en iyi tabağı yaparak yarışmada kalmak için mücadele etti. Gecenin sonunda bu hafta yarışmaya veda eden isim Zübeyde oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hizbullah'tan İsrail'de askeri üsse dronlu saldırı

Hizbullah'tan İsrail'de askeri üsse dronlu saldırı