20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Metin Hara kimdir, yaşı ve boyu kaç, aslen nereli? Hilal Altınbilek, Metin Hara ile birlikte mi? 

Metin Hara kimdir, yaşı ve boyu kaç, aslen nereli? Hilal Altınbilek, Metin Hara ile birlikte mi? 

Daha önce dünyaca ünlü yıldız ile Adriana Lima ile birlikte olan Metin Hara'nın hayat hikayesi merak ediliyor. Hara'nın son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha'sı Hilal Altınbilek ile birlikte olduğu öne sürüldü. Bu gelişmenin ardından birçok kişi Metin Hara'nın yaşı ve aslen nereli olduğunu araştırıyor. Peki, Hilal Altınbilek, Metin Hara ile birlikte mi? İşte detaylar..

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Metin Hara kimdir, yaşı ve boyu kaç, aslen nereli? Hilal Altınbilek, Metin Hara ile birlikte mi? 

Metin Hara ismi yine magazin dünyasında gündem olmaya başladı. Yazar Metin Hara'nın ünlü oyuncu Hilal Altınbilek ile beraber olduğu iddiası biranda magazin medyasının gündemine oturdu. Metin Hara "Diploması olmadığı halde hasta tedavi etmek veya tabip unvanını takınmak” suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davaya koronavirüs salgını mazeretiyle katılmayınca hakkında zorla getirme kararı çıkarılmıştı. Peki, Metin Hara kimdir, yaşı ve boyu kaç, aslen nereli? Ayrıntılar haberde.

HİLAL ALTINBİLEK, METİN HARA İLE BİRLİKTE Mİ?

Adriana Lima ile daha önceleri birlikte olan Metin Hara ve Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteri ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Hilal Altınbilek arasında aşk yaşandığı ortaya çıktı. İkilinin Bozcaada'daki tatilleri objektiflere yansıdı.

Geçmişte Adriana Lima ile birliktelik yaşayan Metin Hara'nın, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha'sı Hilal Altınbilek ile Bozcaada'da aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Görüntülerin de paylaşıldığı aşk olayları netliğe kavuştu. Hara'nın Altınbilek'le adadaki görüntüleri objektiflere yansıdı.


METİN HARA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

14 Haziran 1982 tarihinde, İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra, orta ve lise öğrenimi için Üsküdar Amerikan Kolejine gitmiştir. Üsküdar Amerikan Koleji'ni bitirdikten sonra Çapa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eğitim hayatını tamamladı. Üniversite hayatı boyunca geçimini sağlamak için reklam oyunculuğuna başlamış, birçok ulusal ve global markanın Türkiye ve yurtdışındaki tanıtım mecralarında yer almıştır.

kendini geliştirdikten sonra son 5 senedir profesyonel anlamda enerji ile tedavi çalışmaları yapmaya başladı. İnsan sağlığına olan "bütüncül" yaklaşımı, insanın hayal gücüne sığmayan yetenekleri, insan zihnine sığmayan engin bilgisi ve insan bedenine olan sonsuz güveni sayesinde aldığı "tıbben imkansız" sonuçlar ile kısa sürede tıp camiasında yankı uyandırdı. Bugüne kadar tedavisine yardımcı olduğu yüzlerce insanın hayatını değiştiren ve bu bakış açısını, tekniklerini 10000'den fazla insanla paylaşan Metin birçok basın-yayın kuruluşu aracılığıyla milyonlara seslendi.

2000 yılından itibaren insanların yaşamlarını dönüştürebilmesi için ağır hastalıkları olan insanlara seminerler ve bireysel seanslar yapmaya başlamıştır. 2007 yılında ''Dinle Neyden'' adlı filmin başrol oyuncularından biri olarak 2008'de Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülüne layık görülmüştür.

2008 yılında "Trusthuman- İnsanagüven" projesini hayata geçiren Metin "Başka Bir Dünya Mümkün" felsefesiyle bireysel seanslar ve toplu seminerlerle insanların hayatına dokunmaya devam etmiştir.

2014 yılında ''Aşkın İstilası'' 3'lemesinin 1. kitabı olan "Yol" kitabı, sadece ilk 3 ayda 100.000'in üzerinde satmış, yaklaşık 8 ay boyunca bestseller listelerinde kalmıştır. Her dokunduğu hayat için ağaç diken, yunus evlat edinen, hapishanelere, yetimhanelere,huzurevlerine yaptığı ziyaret ve yardımlarla dikkat çekmiştir. Birçok çevre ve sosyal sorumluluk derneğine üye olan Metin, Kansersiz Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesidir.

Bir dönem Brezilyalı manken Adriana Lima ile yaşadığı aşkla gündeme gelen yazar Metin Hara, hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından BİMER’e yapılan ihbar üzerine soruşturma başlatılmıştı. Savcılık hazırladığı iddianamede, “İnsanagüven” ünvanı ile faaliyet gösteren iş yeri sahibi Hara'nın hekim olduğuna dair diploması olmadığı ve Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Yönetmeliği kapsamında bulunan uygulamaları yapabileceğine dair herhangi bir sertifikasının bulunmadığı halde tamamlayıcı tıp uzmanı ünvanını kullandığının tespit edildiği belirtildi. Hara'nın, “Diploması olmadığı halde hasta tedavi etmek veya tabip unvanını takınmak” suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.

 

Kitapları

Aşkın İstilası-Yol
Aşkın İstilası-Dem
Aaşkın İstilası-Yol

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
15 Temmuz kurumsal web sitesi yenilendi

15 Temmuz kurumsal web sitesi yenilendi