20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Netflix’in yeni filmi Platform konusuyla dikkat çekiyor

Netflix’in yeni filmi Platform konusuyla dikkat çekiyor

Son yılların en popüler dizi ve film izleme uygulamasından Netflix’in yeni filmi Platform, hem konusu hem de oyuncularının başarısıyla adından sıkça söz ettiriyor. Peki, Platform’un konusu ne oyuncuları kimler? The Platform izleme bağlantısı ve merak edilenler haberimizde…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Netflix’in yeni filmi Platform konusuyla dikkat çekiyor

“Netflix’in yeni filmi Platform’un konusu ne oyuncuları kimler?” ve “The Platform izle” konuları, filmseverler tarafından araştırılıyor. Değişik bir hapishanede yaşananlaır anlatan ve bol bol sosyal mesaj içeren “The Platform” filmine dair merak edilenler turkgun.com’da…

THE PLATFORM FİLMİNİN KONUSU

The Platform filmi, Her katında sadece iki kişinin bulunduğu ve çok katlı olan bir hapishanede yaşanılan sınıfsal ayrımları ve haksızlıkları anlatıyor. Hapishanede dağıtılan yemekler ilk başta en üst katta olanlara veriliyor, artan yemekler ise bir alt kattakine gidiyor. Sistem bu şekilde devam ediyor ancak en alt katta yaşayanlar açlıkla mücadele etmek zorunda kalıyor.

The Platform filmi ana merkezinde kapitalist düzeni, birilerinin üzerinden geçinenleri, zengin ve yoksul arasındaki farkı, adaletsizliği ve haksızlıkları anlatmaya çalışıyor. Filmin kurgusu bu sosyal mesajlar üzerine tasarlanmış, bazı aksaklıklar yaşansa da anlatılmak istenen çok açık şekilde izleyiciye aktarılıyor.

El-Hoyo yani “Delik” adı verilen hapishaneye düşen ana kahraman Goreng buraya herhangi bir suç işlemediği halde geldiğini ve kendisini ansızın içeride bulduğunu söylüyor. Daha çok bir sosyal deney tadında kurgulanmış bina da haksızlıklara karşı durmak isteyen Goreng düzeni değiştirmek için harekete geçiyor.

Birçok sosyal mesajın ve benzetmelerin yer aldığı The Platform filmi hem senaryosu hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla son yılların en iyi yapımlarından biri olarak görülüyor. The Platform IMDb’de aldığı 7.0’lık puanla da başarısını kanıtlamıştır.

OYUNCU KADROSU

Filmin oyuncu kadrosunda, Ivan Massague, Zorion Eguileor ve Antonia San Juan gibi isimler bulunurken, tüm oyuncular rol aldıkları sahnelerdeki başarılarıyla göz dolduruyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD’de koronavirüsten ölenlerin sayısı 3 bini geçti

ABD’de koronavirüsten ölenlerin sayısı 3 bini geçti