17 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin One Direction üyesi Liam Payne otel odasından düşerek hayatını kaybetti

One Direction üyesi Liam Payne otel odasından düşerek hayatını kaybetti

Arjantin'de, eski One Direction üyesi Liam Payne'in Buenos Aires'teki otel odasının üçüncü katından düşerek hayatını kaybettiği açıklandı. 31 yaşındaki şarkıcının ölümüyle ilgili detaylar araştırılıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
One Direction üyesi Liam Payne otel odasından düşerek hayatını kaybetti
KAYNAK: Anadolu Ajansı
KAYNAK: AA / DHA

Arjantin polisi, ünlü şarkıcı Liam Payne'in, Buenos Aires'teki bir otel odasının üçüncü katından düşerek hayatını kaybettiğini açıkladı. 31 yaşındaki eski One Direction üyesinin ölümü, büyük üzüntü yarattı.

Devlet acil tıbbi sisteminin başkanı Alberto Crescenti, Payne'in otelin avlusuna düştüğünü doğruladı ancak detaylar hakkında herhangi bir yorum yapmaktan kaçındı. Yetkililer, olayın ölüm koşullarını araştırmak ve detayları netleştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Liam Payne, 2010 yılında "X Factor" yarışmasına katılarak One Direction grubuna dahil olmuştu. Grubun ara vermesinin ardından solo kariyerine odaklanan şarkıcı, "Strip That Down" ve "LP1" gibi başarılı albümlere imza atmıştı. 2023 yılında rehabilitasyon merkezinde tedavi gören Payne, altı aydır da alkolden uzak durduğunu açıklamıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
New York borsası rekorunu tazeledi

New York borsası rekorunu tazeledi