Türkgün Magazin Oyuncu Peker Açıkalın, hastanelik oldu! Son karesi gündem oldu

Oyuncu Peker Açıkalın, hastanelik oldu! Son karesi gündem oldu

Sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Peker Açıkalın, hastanelik oldu. Elindeki kanlı mendille fotoğraf paylaştı.

MUHABİR: Beybin Usanmaz

Avrupa Yakası dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Peker Açıkalın, uzun zamandır hem ekranlardan hem de magazin dünyasından uzak yaşıyor.

Geçtiğimiz yıl beyin kanaması geçiren Açıkalın'ın, konuşma yetisini kaybettiği iddia edilmişti.

Kameralar karşısına geçen Açıkalın, "Yazılan yanlış haberlere inanmayın, sağlığım yerinde. Konuşmamda ve yürümemde bir sakatlık yok." demişti.

Son olarak saçlarını sıfıra vurduran ve bıyık bırakan Peker Açıkalın, paylaşımıyla sevenlerini korkuttu.

"DAMARIMI BULAMADILAR"

Hastane odasından video paylaşan Peker Açıkalın; "Dün akşam damarlarımı bulamadılar. Nasıl bulamadılar, onu da bilmiyorum. İçine girip sondaj yaptılar." diyerek bir açıklama yaptı.

Açıkalın, paylaşımına da; "Hayatı ciddiye almak lazım" notunu düştü. Ünlü oyuncunun yanındaki kanlı mendil dikkatlerden kaçmadı. Takipçileri Açıkalın'a yorum yağdırdı.

Peker Açıkalın geçtiğimiz gün de Atatürk'ün portresiyle poz vererek bir paylaşım yaptı ve "Beyin kanaması da geçirsem, kalp krizi de geçirsem, hastanede de yaşasam, yanında milyonlarca kalp var atan, onun için demiş, sana dua etmiş analarımız, dedelerimiz ”ATAM sen kalk da ben yatam. Kurban olsun sana bu vatan." demişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya ABD İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem hastaneye kaldırıldı

ABD İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem hastaneye kaldırıldı

ABD İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem, alerjik reaksiyon şüphesiyle Washington DC'deki bir hastaneye ambulansla kaldırıldı. Bilinci açık olan Noem’in sağlık durumunun stabil olduğu belirtildi.

KAYNAK: İHA

ABD İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem’in ambulansla hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, olay başkent Washington DC’de yaşandı. Noem, yaşadığı ani sağlık problemi nedeniyle acil olarak bölgedeki bir hastaneye sevk edildi.

ABD İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem hastaneye kaldırıldı

Görgü tanıkları ve yetkililer, Noem’in ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada bilincinin açık olduğunu, yanında bulunan gizli servis ajanlarıyla iletişim kurabildiğini ve genel durumunun stabil olduğunu belirtti.

Olayla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, bazı kaynaklar Noem’in ciddi bir alerjik reaksiyon geçirdiğini ve tedbir amacıyla gözlem altına alındığını aktardı.

Bakan Noem’in sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmezken, Beyaz Saray ve İç Güvenlik Bakanlığı’ndan da konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi. Noem’in hastanede yapılan tetkiklerinin ardından taburcu edilip edilmeyeceği merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *