19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Pınar Deniz ve Kaan yıldırım çifti bebeklerinin cinsiyetini açıkladı

Pınar Deniz ve Kaan yıldırım çifti bebeklerinin cinsiyetini açıkladı

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, geçtiğimiz eylül ayında İtalya'da dünyaevine girdi. Şimdi ise çiftin heyecanla beklediği bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Hayranlarını sevindiren habere göre, Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti, bebeklerinin kız olduğunu duyurdu. Bu mutlu haberi sevenleriyle paylaşan çift, bebeklerini kucaklarına almayı sabırsızlıkla bekliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pınar Deniz ve Kaan yıldırım çifti bebeklerinin cinsiyetini açıkladı

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım eylül ayında İtalya'da dünyaevine girmişti. Hamile olan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Yargı' dizisinde 'Ceylin' karakterini canlandıran oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz ay uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Kaan Yıldırım, Roma'da düzenlenen sade bir nikah töreniyle dünyaevine girmişti. Bu özel günde Pınar Deniz özel tasarım bir gelinlik giyerken, Kaan Yıldırım beyaz bir takım giymeyi tercih etmişti.

Vize problemi nedeniyle Roma'daki nikaha Deniz'in anne ve babası katılamamıştı. Ünlü çift, aile arasında yemek düzenledi. Kaan Yıldırım, kayınpederi ile tezgah başına geçtiği anları paylaşmayı ihmal etmedi.

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Instagram hesabından paylaşım yapan Kaan Yıldırım bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Ünlü oyuncularının bebeklerinin cinsiyetinin erkek olacağı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Scholz'a yanıt: F-35'lerle iyi vurdunuz mu diyelim!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Scholz'a yanıt: F-35'lerle iyi vurdunuz mu diyelim!