20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Sosyetik gelin Yasemin Özilhan’ın süper lüks evi görenleri büyüledi!

Sosyetik gelin Yasemin Özilhan’ın süper lüks evi görenleri büyüledi!

Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan aşkı Doktorlar dizisinin çekildiği hastane koridorlarında başladı desek yeridir... Doktorlar'ın Ela'sı olarak ünlenen güzel oyuncu Yasemin Ergene hayatının aşkını da bu dizi sayesinde buldu. Dizinin çekildiği hastanenin sahibi ile evlenen ve oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan şimdilerde iki çocuk annesi. Sosyetenin önde gelen ailelerinden birinin gelini olan Yasemin Özilhan sosyal medyada da ilgi ile takip ediliyor. Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan çifti, çocukları ve evcil hayvanlarıyla Boğaz manzaralı süper lüks bir villada yaşıyor... İşte Yasemin Özilhan'ın lüks malikanesi...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sosyetik gelin Yasemin Özilhan’ın süper lüks evi görenleri büyüledi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Doktorlar’ın Ela’sı hastaneler kraliçesi olmuştu... İzzet Özilhan'la evlendikten sonra oyunculuk kariyerini noktalandıran Yasemin Ergene, yıllar içerisinde yaptırdığı estetiklerle bambaşka birine dönüştü. İşte 2011'de evlenen eski oyuncunu hakkında tüm bilinmeyenler...

Yasemin Özilhan şimdilerde sosyetenin gözde isimlerinden.

Yasemin Özilhan, genç bir oyuncuyken rol aldığı dizinin çekildiği hastanenin sahibi Özilhan Ailesi'nin oğlu İzzet Özilhan ile tanışıp evlenince mesleğini bırakmıştı1.6 milyon takipçisi ile sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden olan sosyetik güzel, her zaman fit görüntüsüyle ilgi odağı olmayı başarıyor.

Doktorlar’ın Ela’sı hastaneler kraliçesi olmuştu... Sosyetik gelin Yasemin Özilhan’ın süper lüks evi görenleri büyüledi!
İki kızları ve evcil hayvanlarıyla Boğaz manzaralı lüks bir villada yaşayan sosyetik çift Yasemin ile İzzet Özilhan, spor tutkularını evlerine taşımıştı.

Düzenli spor sayesinde formda kalan Özilhan çifti, villalarının alt katını adeta profesyonel bir spor salonuna dönüştürmüştü.

ÖZEL YALITIM SİSTEMİ

Yürüyüş bandından ağırlığa kadar birçok spor aletine burada yer veren Yasemin ile İzzet Özilhan, spor salonlarını kum torbalarıyla da donatmıştı.

Villanın alt katına buhar odası ve sauna da yaptıran Özilhan çifti, spor yaptıkları alanın yalıtımı ve havalandırması için de hiçbir masraftan kaçınmamıştı.

Özel koçlarını haftanın belirli günleri villalarına çağırıp burada spor yapan çiftin, fit kalabilmek uğruna 500 bin lirayı gözden çıkardığı konuşuluyor.

Doktorlar'ın Ela'sı hastaneler kraliçesi olmuştu... Sosyetik gelin Yasemin Özilhan'ın süper lüks evi görenleri büyüledi!
39 yaşındaki sosyetik güzelin hayatında en çok merak edilen biri de yaşadığı ev. İşte Yasemin Özilhan'ın süper lüks villası…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şehit Astsubay Habip Murat Alp'in naaşı dualarla toprağa verildi

Şehit Astsubay Habip Murat Alp'in naaşı dualarla toprağa verildi