20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Üç Kuruş dizisi ne zaman başlayacak hangi gün? Üç Kuruş oyuncuları kimler nerede çekiliyor?

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlayacak hangi gün? Üç Kuruş oyuncuları kimler nerede çekiliyor?

Üç Kuruş dizisinin merakla beklenen 1. bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizi severlerin merakla beklediği Üç Kuruş dizisi ne zaman başlayacak hangi gün? sorusu da cevap buldu. Üç Kuruş'un daha önce fragmanları da paylaşılmıştı. Peki Üç Kuruş ilk bölüm ne zaman, hangi gün? Üç Kuruş oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Dizinin ilk bölüm tanıtımında Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ve Efe'nin (Ekin Koç) karşı karşıya geliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Üç Kuruş dizisi ne zaman başlayacak hangi gün? Üç Kuruş oyuncuları kimler nerede çekiliyor?

Üç Kuruş dizisi, yayımlanan tanıtımları ile adından söz ettiriyor. Ay Yapım'ın Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç'u buluşturan dizisi Üç Kuruş'un yayın tarihi belli oldu. Dizinin 1. bölümünden önizleme seyirci karşısına çıktı. Kartal ile Efe'nin çekişmesinin anlatıldığı dizi Show TV ekranlarında dizi severlerin beğenisine sunulacak. Peki, Üç Kuruş ne zaman başlıyor?

ÜÇ KURUŞ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin ilk bölümünden önizleme yayımlandı. Üç Kuruş'un daha önce fragmanları da paylaşılmıştı. Her pazartesi seyirci karşısına çıkacak dizi 1 Kasım'dan itibaren izleyici karşısında olacak.

Üç Kuruş

ÜÇ KURUŞ OYUNCULARI

Üç Kuruş dizisinin kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe,  Aslıhan Malbora, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade,  Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi isimler yer alıyor.

ÜÇ KURUŞ KONUSU

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

ÜÇ KURUŞ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mahalle dizisi konseptinde ekrana gelecek olan Üç Kuruş dizisinin çekimleri İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat, Fener, Ayvansaray, Zeyrek, Haydar mahallelerinde yapılıyor. Sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener semtlerinde çekiliyor. 'Çukur' dizisinin çekimlerinin yapıldığı mekanlara, 'Üç Kuruş' dizisinde de yer veriliyor.

Dizinin bazı sahneleri ise Asya Yakası'nda bulunan Beykoz ilçesindeki eski kundura fabrikasında gerçekleştiriliyor. Eski fabrika uzun yıllardır dizi-film platosu olarak kullanılıyor. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştiriliyor. Bazı sahneler ise Avrupa Yakası'nda yer alan Esenyurt ilçesinde ve Sarıyer ilçesinin Çayırbaşı semtinde çekiliyor.

Üç Kuruş dizisinin geçtiği Çıngıraklı Mahallesi, günümüzde Balat Mahallesi'dir. Gerçek hayatta İstanbul'da 'Çıngıraklı' adında bir mahalle bulunmuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
29 Ekim şiirleri 2,3,4,5 kıtalık | 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiirleri ve sözleri

29 Ekim şiirleri 2,3,4,5 kıtalık | 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiirleri ve sözleri