Sosyal medyanın tanınan isimlerinden Selin Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarından tanıdığı Gökhan Balarısı ile evlenmişti. Bu evlilikten kısa bir süre sonra kızı Su’yu kucağına alan Yağcıoğlu, beklenmedik bir kararla evliliğini sonlandırmıştı.
Ünlü fenomenin adı bir süre sonra oyuncu Berk Atan ile anılmaya başladı. Dalgalı bir ilişki yaşayan ikili, zamanla yollarını tamamen ayırdı. Yağcıoğlu, daha sonra iş insanı Allan Hakko ile yeni bir ilişkiye yelken açtı.
İki yıldır birliktelik yaşadığı Allan Hakko ile geçtiğimiz günlerde ayrıldığını açıklayan Yağcıoğlu’nun bu duyurusu, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Ayrılığın hemen ardından ortaya atılan ihanet iddiaları ise gündemi bir anda değiştirdi.
İhanet kesinlikle söz konusu değil”
Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre, Allan Hakko geçtiğimiz günlerde Etiler'deki bir mekândan çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensuplarının kendisine yönelttiği “İhanet var mı?” sorusuna sinirlenen Hakko, kısa ama net bir yanıt verdi: “Beni bu tarz sorularla konuşturamazsınız. İhanet kesinlikle söz konusu değil.”
Öte yandan, Selin Yağcıoğlu da ayrılık sonrası hakkında çıkan iddialara sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Özellikle “birlikte yaşama” isteğinin ilişkide sorun yarattığına dair çıkan söylentilere sert tepki gösterdi. Yağcıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bir kız çocuğu annesi olarak, ne kadar derin bağlar kursam da, birlikte yaşamak gibi bir tercihi hayatıma dahil etmeyi düşünmedim. Asıl dikkat edilmesi gereken konu ise şu: Neden her ilişkide kadının evlilik istediği, erkeğin ise bundan kaçtığı gibi cinsiyetçi varsayımlar yapılıyor? Neden bir kadının kendi isteğiyle bir ilişkiyi sonlandırabileceği ihtimali göz ardı ediliyor? Bu önyargılı haber dilini ve ataerkil bakış açısını açıkça reddediyorum.”