19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Vural Çelik'e son görev! "Ne olursun kalk ağabeyim"

Vural Çelik'e son görev! "Ne olursun kalk ağabeyim"

Türk televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen oyuncusu Vural Çelik, Avrupa Yakası, Bir Demet Tiyatro, Seksenler gibi birçok yapımda yer alarak izleyicilerin kalbinde taht kuran bir isimdi. Usta oyuncu hayata veda etti. Vefatının ardından sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanan Çelik'in kız kardeşinin duygusal sözleri sevenlerini yasa boğdu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vural Çelik'e son görev! "Ne olursun kalk ağabeyim"

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının vefatını Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medya hesabından "Maalesef Vural'ı kaybettik. Çok üzgünüm..." ifadesiyle duyurdu. Vural Çelik'in vefatı herkesi gözyaşlarına boğdu.

'2 GÜN ÖNCE RAHATSIZLANDI HASTANEYE GİTTİ'

Vural Çelik’in menajeri ve çocukluk arkadaşı Rasim Özcan Çelik'in ölümüyle ilgili konuşmuştu. Çelik'in çeşitli rahatsızlıkları olduğunu aktaran Özcan, "Şeker vardı tansiyon vardı kalp vardı. Olaydan 2 gün önce de rahatsızlandı hastaneye gitti ve serum fotoğrafını zaten paylaşmıştı. Eve geldikten sonra Adli Tıp kesin sonucu söyleyecek ama kalp krizi gibi gözüküyor. Olay böyle. Bir gün cevap vermeyince telefonlara adli mercilere başvurduk; polis kapıyı açtı. Ölmüş olarak bulduk. Ulaşamayınca gerekli işlemi yaptım. Polis girdikten sonra kendisine baktım. Kesin ölüm nedenini Adli Tıp söyleyecek. Zaten kalp hastalığı vardı. Halkın içinden bir insandı, sevilen bir insandı. Sokağa çıktığı zaman yakın zamanda bir rol almamasına rağmen insanların ona gösterdiği sevgi onu tek mutlu eden şeydi zaten son zamanlarda. Kalp krizi gibi gözüküyor ama o neticede bir tahmin. Adli Tıp az sonra tam cevabı verecek" ifadelerini kullanmıştı.

"NE OLURSUN KALK AĞABEYİM"

Vural Çelik, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Vural Çelik'in kız kardeşinin sözleri yürekleri dağladı. Kız kardeşi cenaze töreninde, "Ne olursun kalk ağabeyim. Uyanmak istiyorum. Kabus bu." dedi.

Cenazede annesi Cemile Çelik ile taziyeleri kabul ederek ağabeyinin tabutuna sarılarak gözyaşı döken kız kardeşi Kadriye Çelik, “Son şakasını da yaptın gittin. Bana hep ‘Baco’ derdi. Kim bana sürpriz yapacak? O benim her şeyimdi. Babamdı, atamdı. Çocuk gibiydi hemen küserdi, bir şey desen alınırdı, çocuk ruhluydu. Abim yalnız yaşardı, yalnız yaşamayı o istedi, temizlik takıntısı vardı biraz ama her gün görüntülü görüşürdük” diye konuştu.

Cenaze törenine katılan Sarp Apak yaptığı açıklamada, "Çok üzücü bir kayıp. Sevenlerine, ailesine sabırlar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Vural Çelik’i son yolculuğuna uğurlayanlar arasında bir dönem Avrupa Yakası ve Seksenler dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu dostları Pınar Altuğ, Yavuz Seçkin, Ceyhun-Begüm Fersoy, Sarp Apak, Hamdi Alkan yer aldı.

"YALNIZLIK KÖTÜ"

Vural Çelik'in geçtiğimiz yıl yalnızlıkla ilgili yaptığı paylaşım yeniden gündeme oturdu. Vural Çelik, "Sevgili dostlar, bu hayatta ister zengin olun ister fakir ama sadece karşı koltuğunuz boş kalmasın. Yalnızlık kötü şey" demişti.

"KÜSMEYE GEREK YOK"

Vural Çelik geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, "Tabii ki olabilir. Üç günlük dünya, ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Önemli olan o hataları unutup o kötü duyguları geçmişte bırakıp önümüze bakmak lazım. Dünya nereye gidiyor? Biz nereye gidiyoruz? Biz 20 yıl önce kadar Avrupa Yakası’nı yaptık. Ben 30 yaşındaydım, şimdi oldum 50. O yüzden kimsenin kimseye küsmesine gerek yok. Zaten bir avuç insanız." demişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Numan Kurtulmuş: Aleme nizam vermeyi devletimizin vazifelerinden görürüz

Numan Kurtulmuş: Aleme nizam vermeyi devletimizin vazifelerinden görürüz